9000 TL sistem tavsiyesi

• Konuyu başlatan Rhanta
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.148

Rhanta

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Yakın zamanda sistem almak istiyorum fakat hem kurdan ötürü hem de genel fiyatlardan ötürü ne alıp almayacağıma karar veremedim, genel olarak oynamak istediğim / oynadığım oyunlar AC Odyssey - Valorant vb. tarzı oyunlar. Bu oyunlar da FPS düşürmeyecek veya FPS düşmesi olmayacak tarzı bir sistem istiyorum. Yani birçok güncel oyunu kaldırması benim için yeterli. Bütçe olarak 8000 9000 TL olarak belirledim güzel fikirleriniz varsa söylerseniz çok makbule geçer 😊

aa.png

Eki Görüntüle 1265673
Hocam RAM ve SSD baya kötü gibi duruyor ramlerin 8x2 3200 SSD 500 GB okuma yazma hızları daha yüksek yani 3000 vs bide extra 1 TB HDD ile dah iyi olur diye düşünüyorum. Yani açıkcası APU sistem mi toplasam yoksa ekran kartlı mı karar veremedim.

Hocam RAM ve SSD bayağı kötü gibi duruyor RAM'lerin 8x2 3200 SSD 500 GB okuma yazma hızları daha yüksek yani 3000 vs bir de extra 1 TB HDD ile daha iyi olur diye düşünüyorum. Yani açıkçası APU sistem mi toplasam yoksa ekran kartlı mı karar veremedim.

APU sistemin performansı sizi tatmin etmeyecektir...
RAM ve SSD gayet F/P, merak etmeyin daha önce kullanan pek çok okurumuz memnun.
Bu arada ben 256 GB M.2 SSD seçtim ancak 500GB için bütçeni de zorlayabilirsin,
ya da yanına 1TB disk ekleyebilirsin.

Oyunlarda HDD devri kapandı. RAM'ler de işlemci için gayet uygun. Ek bütçe oluşturabildiğin zaman bir sata SSD takviyesi yaparsın. Yukarıdaki sistem gayet iyi. APU sistem ile AC Odyssey'i ancak 720P düşük ayarlarda oynarsın. Yukarıdaki sistemle 1080P orta ayarlada akıcı oynamak mümkün.

Oyunlarda HDD devri kapandı. RAM'ler de işlemci için gayet uygun. Ek bütçe oluşturabildiğin zaman bir sata SSD takviyesi yaparsın. Yukarıdaki sistem gayet iyi. APU sistem ile AC Odyssey'i ancak 720P düşük ayarlarda oynarsın. Yukarıdaki sistemle 1080P orta ayarlada akıcı oynamak mümkün.
Valorant için FPS değerleri nasıl peki?
APU sistemin performansı sizi tatmin etmeyecektir...
RAM ve SSD gayet F/P, merak etmeyin daha önce kullanan pek çok okurumuz memnun.
Bu arada ben 256 GB M.2 SSD seçtim ancak 500GB için bütçeni de zorlayabilirsin,
ya da yanına 1TB disk ekleyebilirsin.
Anladım hocam fakat genede ramleri 8x2 yapmak isterim :D

Zaten 2x8 RAM'ler. RAM kısmında sağ taraftan seçim yapılıyor. 144 Hz monitörün varsa, sistem bu değerin üstünü rahat şekilde sağlar 150+ FPS olarak düşünebilirsin.
Evet monitörüm 144 Hz olduğum için valorantı'da baya tryhard oynadığım için bu soruları soruyorum :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı