9000 TL sistem toplama

Bütçe
9000
Çok kararsız bir insana böyle yorum yaparsanız işim çok daha zor olur :DD hepinize bu yardımlarınız için teşekkürler fakat hala çok kararsızım ne yapmalıyım hangisini almalıyım %1 fark bile olsa hangisini almak daha mantıklı sizce her şeye bakıldığında bana yardımcı olursanız sevinirim :D.

Özelleştridiğin sistemde ileride işlemci olarak 3700X vs. takabilirsin (B450 anakartlarda tavsiye etmesem bile) ve 4 RAM slotu ile geleceğe dönük bir anakartı var ama 10400F işlemcinin daha serin çalışıp daha performanslı olduğunu söylemekte fayda var, 10400F'in tek kötü yanı stok soğutucusunun 90'lardan kalmış olması, ben olsam 3600 olan sistemi alır ileride upgrade ederdim, hem SSD kapasitesi daha yüksek ve kasası daha iyi.
 
çok teşekkürler ben de teknobiyotikteki sisteme bir tık daha yakınım ama hala tam karar veremedim son olarak fiyat performans şöyle hem ucuz hem kaliteli 1tb harddisk önerir misiniz sistemler için
 
Hocam yine de RTX 3000 veya RX 6000 serisini bekleyin, RX 6000 serisinin tanıtılmasına az bir süre kaldı.
bekleyecek çok zamanım yok ya sırf kararsızlığımdan bu kadar bekledim zaten yoksa 1 2 gün once alacaktım şimdi onları bekle yine kararsız kal falan. Cidden sorun yaşamazsın pişman olmazsın diyorsanız teknobiyotikteki özelleştirilmiş sistemi alacağım
 
Bekleyecek çok zamanım yok ya sırf kararsızlığımdan bu kadar bekledim zaten yoksa 1 2 gün once alacaktım şimdi onları bekle yine kararsız kal falan. Cidden sorun yaşamazsın pişman olmazsın diyorsanız Teknobiyotik'teki özelleştirilmiş sistemi alacağım.

RTX ve DLSS gelecekte çok fazla oyunda olacak, RTX bir yana DLSS korkunç derecede FPS yükseltiyor, RTX 3060 almayacaksanız bile RX 6000 serisinde eskiden yaptıkları gibi 2070 Super'e falan değil direkt RTX 3080 ve 3090 gibi kartlara rakip çıkaracaklardır ve bunu yaparken çok fiyat /performans yapabilirler çünkü NVIDIA RTX 3070 fiyatını 2080 Ti kartın fiyatının yarısından az olarak çıkardı (daha iyi performansına rağmen) ve siz ileride büyük ihtimalle "o kadar para verdim RTX açayım" diyorsanız ki diyeceksiniz bence, kesinlikle bekleyin, 2070 Super pişman etmez ama güncel kartları almak her yönden daha iyi.
 

Geri
Yukarı