9000 TL'ye iMac mi yoksa Masaüstü PC mi?

Taha Dağtaş

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta dediğim gibi 9000 TL'ye oyun oynayacağım. (Oynayacağım en yüksek oyun GTA 5 olur herhalde) Beni uzun süre götürecek 5 sene kadar bir PC arıyorum. Genelde oyun olarak CSGO, LOL tarzı oyunlar oynuyorum. Eğer Mac alırsam 8799 TL'lik modeli planlıyorum. PC alırsam da MSI Trident 3 ve 144 Hz 1080p monitör almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım? Radeon Pro 570 performanslı bir kart mıdır? (iMac'in ekran kartı) bugüne kadar hep Windows kullandım macOS'u da denemek istiyorum açıkçası. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
sanırım günlük kullanım ve iş için kullancaksınız ozaman iMac önerimdir yanlız haberiniz olsun gta 5 i Mac OS'da oynamak için ayna işletim sistemi kurmanız lazım onun dışında bir çok oyunda sorun olmaz

Kesinlikle normal PC almalısınız. Oyun oynayacak biri için Mac hiç mantıklı değil. Hele 9.000 TL'ye Radeon Pro 570 alırsam bana inme inerdi.
MacBook kullanan biri olarak söylüyorum, teknoloji alanında yaptığım en büyük hataydı.

Dediğiniz şeyler için 9000 TL fazla olmuş. Bir kısmını daha ucuza amaçlarınz için ayırın, geri kalanıyla da ister biriktirin ister başka şeye harcayın. Örneğin 3000-4500 TL de yeterli olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı