Millerogness
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Kamu Sektörü
Tüm arkadaşlara selam olsun. Dokunaklı hayat hikayeleri olan kişilerin, yaşadıklarını insanlara anlatmak gibi bir düşünce var aklımda video serileri hazırlayıp. Elimdeki bilgisayar yeterli olmadığı için biraz sınırları zorlayarak uzun bir süre beni idare edebilecek bir bilgisayar toplama gayreti içerisine girdim. Monitör, fare ve klavye dahil 9.000 TL'lik bir bütçe sınırlamam var. Fazla bilgim olmamasına karşın elimden gelen tüm titizlikle araştırarak kendimce bir sistem topladım. Topladığım sistemde sizlerin tecrübelerinden, olur alabilirsem eğer KDV indirimi ve Black Friday gibi kampanyaları takip ederek mümkün olduğunca uyguna almaya çalışacağım sistemi. Herhangi bir mağaza ve zaman sınırlaması olmaması benim avantajım ve bunu kullanmak istiyorum.
Arada bir oyun oynadığım için yine de bir orta seviye ekran kartı bulundurdum sistemimde, sizlerin önerilerini sabırsızlıkla bekliyorum. Görüşmek üzere..
Arada bir oyun oynadığım için yine de bir orta seviye ekran kartı bulundurdum sistemimde, sizlerin önerilerini sabırsızlıkla bekliyorum. Görüşmek üzere..

Son düzenleyen: Moderatör: