9000 TL'ye Monitör Dahil Sistem Toplama

Millerogness

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kamu Sektörü
Tüm arkadaşlara selam olsun. Dokunaklı hayat hikayeleri olan kişilerin, yaşadıklarını insanlara anlatmak gibi bir düşünce var aklımda video serileri hazırlayıp. Elimdeki bilgisayar yeterli olmadığı için biraz sınırları zorlayarak uzun bir süre beni idare edebilecek bir bilgisayar toplama gayreti içerisine girdim. Monitör, fare ve klavye dahil 9.000 TL'lik bir bütçe sınırlamam var. Fazla bilgim olmamasına karşın elimden gelen tüm titizlikle araştırarak kendimce bir sistem topladım. Topladığım sistemde sizlerin tecrübelerinden, olur alabilirsem eğer KDV indirimi ve Black Friday gibi kampanyaları takip ederek mümkün olduğunca uyguna almaya çalışacağım sistemi. Herhangi bir mağaza ve zaman sınırlaması olmaması benim avantajım ve bunu kullanmak istiyorum.

Arada bir oyun oynadığım için yine de bir orta seviye ekran kartı bulundurdum sistemimde, sizlerin önerilerini sabırsızlıkla bekliyorum. Görüşmek üzere.. :mutlu:

Toplanan Sistem.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hoş geldiniz ve kolay gelsin. Sistem çok dengesiz olmuş. Tek bir siteden toplatmayı mı düşünüyorsunuz?

Teşekkür ederim, hoşbuldum.

Dediğim gibi bilgim pek fazla yok maalesef, elimden geldiğince yapmaya çalıştım bir şeyler.
Tek bir siteden alma zorunluluğum yok, farklı sitelerden satın alabilirim parçaları belirledikten sonra.

Hocam 1050 ti 2k için biraz düşük değil mi?

Teknik bilgim maalesef sınırlı, parça uyumlarını biliyorum sadece ama ne kadar yeterli olur bilgim yetersiz şuan için. Sizler sağ olun, çözeceğiz ortaklaşa inşallah. :)

Ayrıntılı özellikler için;

Not: Birim fiyatı yazan yerleri düzeltip, KDV dahil fiyatlarını yazdım bilginiz olsun.

Öncelikle sıvı soğutmaya gerek yok kutudan çıkan yeterli onun yerine GPU yükseltebilirsiniz. Anakart ram işlemci uyumlu sorun yok.
Arkadaşın önerdiği sistem gayet güzel olmuş o bütçeye de GTX 1080 yakışırdı zaten.
Hocam 2600 yeterli olmazmı acaba?
Arkadaşın önerdiği sistem gayet güzel olmuş o bütçeye de GTX 1080 yakışırdı zaten.
Hocam 2600 yeterli olmazmı acaba?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı