Alınmaz. O fiyata 2.el daha iyi kartlar bulunuyor. İlla sıfır alacağım diyorsanız hazır sistem alın. İlla beyaz olacak diyorsanız bilemem o zaman alabilirsiniz.
Al kendin boya derim.2. El zaten, illa beyaz olacak hocam beyaz kasa toplamaya çalışıyorum.
2. El zaten, illa beyaz olacak hocam beyaz kasa toplamaya çalışıyorum.
Çok güzel olmuş hocam elinize sağlık ama ben beceremem bu konularda vasıfsızım birazAl kendin boya derim.
Ben boyamıştım şöyle atayım konusunu.
EVGA XC3 3070 boyama
2-3 seneden beri beyaz+mor temalı bir sistem hayali kuruyordum yavaş yavaş yapayım derken bir süreden beri eski EVGA FTW3 Ultra 3060 Ti ekran kartımı beyaz ve Mor'a boyamak istedim ancak garantisi varken ve bebek gibi temizken pek ellemek istemedim. Geçenlerde kartımı satmam ile birlikte aynı...www.technopat.net
Siyah tak ne olacak ben de simsiyah sistemde beyaz ekran kartı kullanıyorum. Bir süre sonra kafanı çevirip bakmıyorsun bile. Sırf rengi için 9K'yı 3070'e gömmek çok mantıklı değil aynı fiyata hatta daha ucuza çok daha işlevsel ve uzun ömürlü 3080, 6800 XT gibi kartlar varken.
Çok güzel olmuş hocam elinize sağlık ama ben beceremem bu konularda vasıfsızım biraz![]()
3080 buldum White olursa onu alayım hocam.
3080'e değer. En azından kaslı ve VRAM'i sınırda olmayan bir kart.
Radeon için beyaz kartlar var mı hocam? Hiç denk gelmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.