Hocamın öerdiği bu PSU'yu alırsanız artan para ve birazda üstüne koyarak bu kasayı almalısınız bence.XPG Pylon 650B-BKCEU 650W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Öneriniz için teşekkürler. Ben bu kasayı elimdekini satıp alacağım için çok bekleyemem o yüzden böyle seçtim. Bence stokların gelmesi 2 ayı geçer.Güç kaynağı olarak XPG öneririm. Ekran kartı çok pahalı. Stoklar beklenip RTX 3060 ya da RTX 3060 Tİ alınabilir.
XPG Pylon 650B-BKCEU 650W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kasayı ilk defa gördüm çok güzelmiş. Teşekkür ederim.Hocamın öerdiği bu PSU'yu alırsanız artan para ve birazda üstüne koyarak bu kasayı almalısınız bence.
Sizin önerdiğiniz kasada toz filtresi yok diye biliyorum ve sisteminiz çok çabuk tozlanabilir. Benim önerdiğim kasanın hem üst hem ön hem de PSU bölümünde toz filtreleri bulunmakta. Kasanın beyaz ve siyah versiyonları var. Sen hangisini seversen, hoşuna giderse onu seçebilirsin. Kasa ile birlikte önde 2 ve arkada 1 (egzoz fanı) olmak üzere toplamda 3 adet RGB'siz bakın RGB'siz fan ile birlikte gelmekte. Kasanın ön tarafına aynı anda 3 adet 120mm veya 2 adet 140mm fan takabilirsin. Kolay gelsin umarım yardımcı olabilmişimdir.Corsair 275R Airflow Siyah CC-9011181-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair 275R Airflow Siyah CC-9011181-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Öneriniz için teşekkürler. Ben bu kasayı elimdekini satıp alacağım için çok bekleyemem o yüzden böyle seçtim. Bence stokların gelmesi 2 ayı geçer.
Kasayı ilk defa gördüm çok güzelmiş. Teşekkür ederim.
İşlemci ile birlikte bütçe aşıyor. Benim seçtiğim işlemci yeterli gelmez mi?Hocam o işlemci yerine https://www.hepsiburada.com/amd-ryz...am4-islemci-p-HBV00000BFTI7?magaza=Techburada bunu alırsanız ve o anakart yerine https://www.hepsiburada.com/gigabyt...tx-anakart-p-HBV000012E9ES?magaza=Hepsiburada bunu alırsanız daha iyi olur.
Sağlamsa güzel olur. Fiyatı da dediğiniz gibi çok uygun.
Ne kadar beklerim sizce yeni kartlar için?O fiyata RTX 2060 almak büyük rezillik olur.