900TL kasa ve PSU önerisi

OrkunNS

Centipat
Arkadaşlar sistem şu şekilde;

Ryzen 3600
ROG Strix 1660Ti (31Cm)
MSI Tomahawk Max
GSkill Trident Z RAM
Samsung 860 EVO 500 GB

Bu sisteme güzel hava akışı olan bir kasa ve sertifikalı güzel bir PSU onerinizi alırım, bütçe ikisi toplam 900TL. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O güç kaynağı vs550 den daha kötü. 400 TL vermeniz saçma olur. Ayrıca bu sisteme vs550 bile takmak pek mantıklı değil ancak spec delta ile fiyatı çok uygun. Güç kaynağına fazla daha fazla bütçe ayırmalısınız. Örnek olarak seasonic focus plus, corsair cx serisi olabilir. Kasa konusu size kalmış aerocool kasalar memnun eder ancak corsair daha kalitedir.

Aerocool One Eclipse kasa da tercih edilebilir diyecektim fakat, ekran kartı ucu ucuna sığıyor. 1, 7cm boşluk kalıyor. @Motionless IN White arkadaşımızın önerdiği kasada ise 4, 8cm boşluk kalıyor o daha mantıklı.
PSU'da bu bütçedeki en iyi PSU zaten.

Tabi ki Corsair Spec Delta. 350 TL cebinizde kalır. 550W 80 Plus Bronze PSU mevcut içerisinde.

Corsair Spec Delta'nın hava sirkülasyonu o kadar iyi değil. 550-600₺ toplam bütçede tercih edilebilir fakat, 900₺ bütçede daha iyi tercihler var.

Son düzenleme:
@Motionless IN White önerdiği Kasa alınabilir ama ben alternatif olarak Sharkoon Night Shark RGB (Alt tarafa fan eklemesi ile) ve PSU olarak Gigabyte P650B modeline öneriyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı