Klavye= Gametech Black rider kırmızı Switch mekanik klavye (istersen mavi Switch de var)
GAMETECH BLACK RİDER KIRMIZI SWİTCH MEKANİK KLAVYE Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
GAMETECH BLACK RİDER KIRMIZI SWİTCH MEKANİK KLAVYE arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Mouse =ASUS ROG Pugio 2 öneririm.
2 ürünün de özelliklerinı YouTube'dan bakabilirsin.
Klavye berbat.Klavye= Gametech Black Rider Kırmızı Switch Mekanik Klavye (istersen mavi switch de var)
GAMETECH BLACK RİDER KIRMIZI SWİTCH MEKANİK KLAVYE Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
GAMETECH BLACK RİDER KIRMIZI SWİTCH MEKANİK KLAVYE arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Mouse =Asus Rog Pugio 2 öneririm.
2 ürünün de özelliklerinı Youtube'den bakabilirsin.
Razer kullanmadım. Bence Pugio2 500TL lik fiyatı hak ediyor diye düşünüyorum.Hocam fareye o kadar para vermeye gerek yok klavye önerin için teşekkür ederim inceleyip dönüş yaparım ayrıca ellerim biraz büyük sanırım Razer Basilisk V2 alacağım 400 TL olması lazım.
o mouseyi almayacağım hocam mouse 400 tl o tamam 500 tl lik klavye varsa önerebilirsinizKlavye berbat.
Benim önerilerim:
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse| ITOPYA.COM
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG PUGIO II ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Neye göre berbat anlatabilir misin? Uzun süre kullandım ve bir gram şikayetçi olmadım açıkçası.Klavye berbat.
Benim önerilerim:
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse| ITOPYA.COM
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG PUGIO II ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bluetootha gerek yok hocam ben 400 tl ye basilisk alayım en iyisiRazer kullanmadım. Bence Pugio2 500TL lik fiyatı hak ediyor diye düşünüyorum.
Bluetooth özelliği var ayrıca şarjı full iken 2 gün boyunca kablosuz olarak oyun oynadım (wireless). Frekansı yüksek yani wireless ile kullanırken online oyunlarda geçikme yaşatmıyor.
hocam tuş çıkarma aparatı varmı?Neye göre berbat anlatabilir misin? Uzun süre kullandım ve bir gram şikayetçi olmadım açıkçası.
Malzeme kalitesi. Kullanılan bileşenler. Markanın müşteri desteği. Ben de kullandım bir ayda bozuldu. Aynı durum arkadaşımda da oldu.Neye göre berbat anlatabilir misin? Uzun süre kullandım ve bir gram şikayetçi olmadım açıkçası.
O fareyi almayacağım hocam mouse 400 TL o tamam 500 TL'lik klavye varsa önerebilirsiniz
Evet var. Kutu içeriğine bakıp tam detay verebilirim.bluetootha gerek yok hocam ben 400 tl ye basilisk alayım en iyisi
hocam tuş çıkarma aparatı varmı?