900TL klavye ve mouse önerisi

Teğmen34

Picopat
Daha fazla  
900 TL birikimim var oyuncu ekipmanı almak istiyorum. Her şeyden önce klavye mekanik olsun multimedya tuşları olsun ve 104 tuşu olsun numpad gerekiyor ayrıca bilek desteği olursa iyi olur. Mouse olarak da DPI 8000 aşağısı olmasın tuş sayısı falan cart curt çok önemli değil. Şimdiden teşekkürler.

Klavye= Gametech Black rider kırmızı Switch mekanik klavye (istersen mavi Switch de var)

Mouse =ASUS ROG Pugio 2 öneririm.

2 ürünün de özelliklerinı YouTube'dan bakabilirsin.

Hocam fareye o kadar para vermeye gerek yok klavye önerin için teşekkür ederim inceleyip dönüş yaparım ayrıca ellerim biraz büyük sanırım Razer Basilisk V2 alacağım 400 TL olması lazım.

Klavye= Gametech Black Rider Kırmızı Switch Mekanik Klavye (istersen mavi switch de var)

Mouse =Asus Rog Pugio 2 öneririm.

2 ürünün de özelliklerinı Youtube'den bakabilirsin.
Klavye berbat.

Benim önerilerim:

Hocam fareye o kadar para vermeye gerek yok klavye önerin için teşekkür ederim inceleyip dönüş yaparım ayrıca ellerim biraz büyük sanırım Razer Basilisk V2 alacağım 400 TL olması lazım.
Razer kullanmadım. Bence Pugio2 500TL lik fiyatı hak ediyor diye düşünüyorum.
Bluetooth özelliği var ayrıca şarjı full iken 2 gün boyunca kablosuz olarak oyun oynadım (wireless). Frekansı yüksek yani wireless ile kullanırken online oyunlarda geçikme yaşatmıyor.

Klavye berbat.

Benim önerilerim:

o mouseyi almayacağım hocam mouse 400 tl o tamam 500 tl lik klavye varsa önerebilirsiniz

Klavye berbat.

Benim önerilerim:

Neye göre berbat anlatabilir misin? Uzun süre kullandım ve bir gram şikayetçi olmadım açıkçası.

Razer kullanmadım. Bence Pugio2 500TL lik fiyatı hak ediyor diye düşünüyorum.
Bluetooth özelliği var ayrıca şarjı full iken 2 gün boyunca kablosuz olarak oyun oynadım (wireless). Frekansı yüksek yani wireless ile kullanırken online oyunlarda geçikme yaşatmıyor.
bluetootha gerek yok hocam ben 400 tl ye basilisk alayım en iyisi
Neye göre berbat anlatabilir misin? Uzun süre kullandım ve bir gram şikayetçi olmadım açıkçası.
hocam tuş çıkarma aparatı varmı?

Malzeme kalitesi. Kullanılan bileşenler. Markanın müşteri desteği. Ben de kullandım bir ayda bozuldu. Aynı durum arkadaşımda da oldu.

O fareyi almayacağım hocam mouse 400 TL o tamam 500 TL'lik klavye varsa önerebilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı