900TL klavye ve mouse önerisi

Evet var. Kutu içeriğine bakıp tam detay verebilirim.

Hocam bir sorum daha olacak kırmızı ve mavi seçeneği var ikisinin de fiyatları aynı ne fark var acaba?
Malzeme kalitesi. Kullanılan bileşenler. Markanın müşteri desteği. Ben de kullandım bir ayda bozuldu. Aynı durum arkadaşımda da oldu.

hocam ing klavye istemiyorum

bluetootha gerek yok hocam ben 400 tl ye basilisk alayım en iyisi

hocam tuş çıkarma aparatı varmı?
Hocam kutu içeriğinde mouse var. (mouse kapağının içinde usb var, 2.4 ghz lik wireless imkanı sunuyor).

Ayrıca içerisinde üçgen küçük bir kutu var.
İçerisinde
Tuş çıkarma aparatı + 4 tane değiştirebilmen için makro tuşu + tuş ömrünü doldurursa diye 2 tane de switch var içerisinde
Hocam kutu içeriğinde mouse var. (mouse kapağının içinde usb var, 2.4 ghz lik wireless imkanı sunuyor).

İçerisinde
Tuş çıkarma aparatı + 4 tane değiştirebilmen için makro tuşu + tuş ömrünü doldurursa diye 2 tane de switch var içerisinde
Pardon ben mouseyi soruyorsun sandım :D

Klavyede de tuş çıkartma aparatı mevcut evet.

İçerisinde

Pardon ben mouseyi soruyorsun sandım :D

Klavyede de tuş çıkartma aparatı mevcut evet.
teşekkür ederim hocam
multimedia tuşları olması lazım hocam 100tl fark ile almak mantıksız geldi.
Arkadaşlar bir sorum var sizce Blue Switch mi red Switch mi tercih edilmeli bana göre klavyenin sesi daha çok çıktığında daha hissiyatlı oluyor.

teşekkür ederim hocam

multimedia tuşları olması lazım hocam 100tl fark ile almak mantıksız geldi.
Benim önerdiğimde bilek desteği var. Üstteki F1 F2 falan menülerinde kısa yollar var + olarak sağ üst köşede ses kısıp açabileceğiniz tuş var (üstüne basınca video veya şarkıyı durduruyor, tekrar basarsanız açıyor).

Benim önerdiğimde bilek desteği var. Üstteki F1 F2 falan menülerinde kısa yollar var + olarak sağ üst köşede ses kısıp açabileceğiniz tuş var (üstüne basınca video veya şarkıyı durduruyor, tekrar basarsanız açıyor).
hocam attığınız klavyede karar kıldım zaten yt de levonun videoya denk geldim gayet güzel klavye öneri için teşekkür ederim.

Arkadaşlar bir sorum var sizce Blue Switch mi red Switch mi tercih edilmeli bana göre klavyenin sesi daha çok çıktığında daha hissiyatlı oluyor.

hocam attığınız klavyede karar kıldım zaten yt de levonun videoya denk geldim gayet güzel klavye öneri için teşekkür ederim.

Switch özelliklerini bilmiyorum ama bir bilgi daha vermek istedim.
Klavyenin kablosu normal plastik değil, örgü kablo.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı