9070 XT alınır mı?

Ben kasayla birlikte gelen Vento VG20al aldım içinde de 850W FSP PSU var.

Hocam ben sistemi aldım bu hafta gelir. Cevap verememiştiniz farkındayım. Her şeyi güzel seçtim. İşlemci Ryzen 5 7600 anakart olarak MSI Pro B650 m-p aldım anakart bu sistem için sıkıntı yaratmaz değil mi bazı kötü yorumlar duydumda içim rahat olsunmu.

@Quertiq
Öncelikle hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Ne kadar tuttu acaba?
O işlemci sizin işinizi fazlasıyla görür, anakartta da öyle aşırı yükselmenize gerek yok zaten işlemciyi rahat besler, zaten güzel de bi anakart. PSU da FSP güvenilir bir marka, modelini bilmiyorum fakat sıkıntı çıkarcağını sanmıyorum 850W olması da kaymağı olmuş, ekran kartı XFX 9070 XT idi sanırım, hayatta ısınmaz o kart. Rami 16 gb aldığınızı varsayarak ileri de bi ram daha eklerseniz seneler boyu götürür sizi diye düşünüyorum. Tekrardan hayırlı olsun

O işlemci sizin işinizi fazlasıyla görür, anakartta da öyle aşırı yükselmenize gerek yok zaten işlemciyi rahat besler, zaten güzel de bir anakart. PSU da FSP güvenilir bir marka, modelini bilmiyorum fakat sıkıntı çıkarcağını sanmıyorum 850W olması da kaymağı olmuş, ekran kartı XFX 9070 XT idi sanırım, hayatta ısınmaz o kart. RAM'i 16 GB aldığınızı varsayarak ileride bir RAM daha eklerseniz seneler boyu götürür sizi diye düşünüyorum. Tekrardan hayırlı olsun.

Hocam 2 tane 16 G.Skill aldım yani toplam 32 GB. Toplamda 64K tuttu fiyat güzel bir tane işlemci soğutucusuyla.

O işlemci sizin işinizi fazlasıyla görür, anakartta da öyle aşırı yükselmenize gerek yok zaten işlemciyi rahat besler, zaten güzel de bir anakart. PSU da FSP güvenilir bir marka, modelini bilmiyorum fakat sıkıntı çıkarcağını sanmıyorum 850W olması da kaymağı olmuş, ekran kartı XFX 9070 XT idi sanırım, hayatta ısınmaz o kart. RAM'i 16 GB aldığınızı varsayarak ileride bir RAM daha eklerseniz seneler boyu götürür sizi diye düşünüyorum. Tekrardan hayırlı olsun.

İçimi rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederim RAM'ler CL36 bir sıkıntı olmaz değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı