9070 XT için 750W yeterli mi?

Dragonerian

Hectopat
Daha fazla  
Bugün 9070 XT alacağım, güç kaynağım Corsair CX750F ama ekran kartının sitesinde minimum 800W demiş. Satılan sistemlerde birçok 750W'lık sistem var. Güç kaynağım yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün 9070 XT alacağım, güç kaynağım Corsair CX750F ama ekran kartının sitesinde minimum 800W demiş. Satılan sistemlerde birçok 750W'lık sistem var. Güç kaynağım yeterli olur mu?

Yeterli olacaktır kötü bir güç kaynağı değil.

Tamamdır peki yetmezse herhangi bir zarar verir mi sisteme.

En fazla kendini kapatır. Bunu bir uyarı niteliğinde varsayabilirsin. Zaten PSU'nun verimliliği gayet iyi duruyor.

3_corsair-cx750f-rgb-750w-80-bronze-beyaz-full-moduler-120mm-fanli-psu-81578.png

Şu an i5 11600 var 9600X veya 14600k ya geçeceğim.

Biraz TDP değeri yüksek olan bir model ancak kurtarması lazım sistemde ekstra ekstra güç tüketecek bir şey olmazsa diye varsayıyorum.

PSU'yu aldınız mı? Yoksa hazır sistemde mı bulunuyor? Yükseltme seçenekleri neler? İşi garantiye de alabilirsiniz.

Biraz TDP değeri yüksek olan bir model ancak kurtarması lazım sistemde ekstra ekstra güç tüketecek bir şey olmazsa diye varsayıyorum.

PSU'yu aldınız mı? Yoksa hazır sistemde mı bulunuyor? Yükseltme seçenekleri neler? İşi garantiye de alabilirsiniz.

Sistemimde şu an kullanıyorum PSU'yu bir şey daha bu kart 3x8 pin istiyormuşda benim güç kaynağımda da var mı bu nasıl öğrenebilirim?

Sistemimde şu an kullanıyorum PSU'yu bir şey daha bu kart 3x8 pin istiyormuşda benim güç kaynağımda da var mı bu nasıl öğrenebilirim?

Yani bakarak görebilirsin. Sizinki modülerdi sanırım. Yanındaki pcie kablosu 4X(6+2) olmalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı