MSI B650 Gaming Plus
Kioxia Exceria G3
Kule tipi soğutucu+35 olan
Bu 3 özelleştirme ile birlikte 53.763 TL'ye denk geliyor alınır mı bu şekilde?
WİFİ ve Bluetooth özelliği benim için şart. Bu ikisine adaptörler ile ulaşabilirdim fakat diğer anakartlar 2 slotlu diye uzak duruyorum. 4 slotlu anakart istiyorum.
Bu şekilde parçaları tek tek topladığımda 60bin küsur yapıyor. Alınır mı sizce bu şekilde?
Dipnot: 2 saattir sistemlere bakıyorum özelleştirmelere vs. bakıyorum derken bunu bu şekilde özelleştirip şeytana uyup satın almaya çalıştım fakat ödeme sırasında hata veriyor site. "Transaction Failed, General Bank Error. Ödeme sorunu yaşıyorsanız mesai saatlerinde x numarasına ulaşıp sipariş verin." şeklinde hata veriyor.
Dedim bu bana hayattan bir işaret sanırım bu şekilde bir satın alım yapmadan bir de size sorayım dedim olmadı sabah denerim indirim devam ederse
Şu anda laptop kullanıyorum ve masaustune geçme düşüncem vardı. İlk düşüncem; parçaları tek tek toplayayim indirim yakaladıkça dedim ve bugün indirimden Asus ROG X870E Crosshair Hero almıştım 28 bin küsur TL'ye. İndirim kovalayacagim için ne kadar sürede sistemi toplayabileceğim kesin olmuyor o yüzden bu sistemi görünce ve TRT bilmem nesi vergisi falan gelecekmiş haberlerinden dolayı bu düşüncem pek mantıklı değil gibi geldi ve iptal ettim crosshair heroyu. Yılbaşından sonra asgari ücret ile birlikte her şeye zam geleceği için yılbaşından önce bir kasa alayım diye düşündüm.
Biraz boş uzattım konuyu ama niye bu anakart tercihini yaptığımı falan sorarsınız diye açıklamak istedim..
Ekstra: Bu sistemi almak isteme sebebim ise peşin fiyatına taksit olması. Bu sayede bütçe sorunumu aşabiliyorum..