Sapphire'den şikayetçi olanın bilgisi 0'dır. Gitsinler PowerColor falan alsinlar o zaman xd.
Şu forum da konuşmak için konuşan insan çok fazla bunun önüne geçmek çok zor.
Araştıran ve tecrübe sahibi insanları dinleyin boş konuşup saldıran insanları dinlemeyin Sapphire'in kartlarından da uzak durun.
Coil sorunlarının yüzde 90'ı Sapphire'de, glitch sorunları Sapphire'de bunu bilmemek ve buraya gelip konuşmak kolay, klavyeye basmak herkese kolay.
Bende araştırdım biraz. Ona bakılırsa 4080 Super de öneriliyor fakat NVIDIA yeni teknolojilerle PhysX'i geride bırakırsa ki şu anda saf kas gücünün zayıf olup DLSS 4 ile oyunların FPS'ini yükseltmesi sanki bu nedenden. 40 serisi yerine 50 serisi almak daha mantıklı geldi.
9070XT tüm her şey açıkken oyunlarda %0.1 ve %1 FPS'lerde 5070 Ti'a fark atıyor. Fakat FPS olarak her şey açıkken yine 5070 Ti daha yüksek alıyor(oyundan oyuna değişiyor). Bende karşılaştırmalarımı yaptım eğer 4K alacak bütçem olsaydı 5080 alıp 4K OLED alıp geçerdim tabii çok fazla para edecek. Onun yerine 2K OLED alıp 5070 Ti ile yoluma devam etmeyi düşünüyorum. Bugün Black Friday belki indirimler olur yöneliriz.
Zaten 5070 Ti İtopya'da Gigabyte modeli 42K şu anda. 2 haftadır yanılmıyorsam İncehesap Gaming gecelerinde 5080 Gainward modeli 54K'ya düşüyormuş. Bir yanda da 9070XT var ama dediğim gibi tamamen yazılım olarak güvenim NVIDIA'dan yana. Bugüne kadar hep AMD kullandım biraz da fazla para verip NVIDIA'yı denemek istiyorum.
Oynanacak oyunlarında önem arz ettiğini düşünüyorum. Çünkü bir MMORPG fanı olarak çoğu oyununda DLSS desteği göremedim bu durumda 9070XT saf gücünden dolayı daha fazla FPS alır deniyor ama kim bilir denemek lazım.
Her şey DLSS değil maalesef saf kas gücü gerçekten önemli.
Bu fiyattan bu kart piyasada alınabilirliği en iyi kart, bırakın paranız cebinizde kalsın pişman olmazsınız.
Son düzenleme: