9070XT alınır mı?

• Konuyu başlatan Alifg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 78
  • Görüntüleme 1.449
Bütçe
40000
@Xitana
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu komple izleyin değerli hocalarım göreceksiniz özellikle dk 5.20'den sonra.

DLSS 4.5 ve MFG 6X gibi teknolojiler olduğu için 5070 almak daha mantıklı olur bence ve yazılım olarak da çok daha iyi.

Yazilim olarak daha iyi falan degil hala inanarak sunu soyluyorsunuz. Teknoloji editorleri guncelde AMD driverlarinin daha iyi oldugunu soyluyor. En basit örnek bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@Xitana

Videoyu komple izleyin değerli hocalarım göreceksiniz özellikle dk 5.20'den sonra.

Testler rastgele biri tarafından yapılmış, tutarlılığı yok, aç 4K Ultra kimin VRAM'i yetiyor kimin yetmiyor.

Yazilim olarak daha iyi falan degil hala inanarak sunu soyluyorsunuz. Teknoloji editorleri guncelde AMD driverlarinin daha iyi oldugunu soyluyor. En basit örnek bu.

Bunlar 5000 sersinin ilk sürücülerindeki sıkıntılar sadece. 2024 Aralık 2025 Mart dönemi sıkıntılı dönemlerdi.

Bunlar 5000 sersinin ilk sürücülerindeki sıkıntılar sadece. 2024 Aralık 2025 Mart dönemi sıkıntılı dönemlerdi.

Hala daha sorunlar var 2 tane NVIDIA cihaz kullanıyorum birisi laptop birisi PC ve buna ragmen AMD daha iyi diyorum driver konusunda suan. 9070XT fersah fersah ustun 5070'ten. AMD daha stabil driver konusunda genel anlamda hala. 4 ay önceki video birisi, yeni suruculermis bayagi. Bos safsatalarla, arkasi bos dusuncelerle AMD kotulemeyi birakin derik.

Merhaba arkadaşlar. PUBG'de 9070XT mi yoksa 5070-5070 Ti ekran kartı mı daha akıcı ve daha performanslı olur takılma olmayacak şekilde? 9070XT'de takılma olur mu? Arada çok büyük bir fiyat farkı var. Hangisi daha iyi olur? Hiçbir PUBG oyuncusu AMD ekran kartı kullanmıyor. Sebebi nedir?
Alınır ve anlamıyorum, daha önce hiç PUBG oyuncuları AMD kart kullanmamız diye birşey duymadım. Özellikle çoğu oyuncu AMD kullanıyor. Ve PUBG içinse yatırımını işlemciye yapmanı öneririm.

Ve PUBG'de dlss, mfg ve fsr desteği yok

9070XT varken 5070 alınmaz kesinlikle, ama 5070Ti alınabilir.

%33 gibi bir fiyat farkı varken ben almam, fakat maddi durumun iyidir ve Nvidia olsun ismi olsun diyorsan alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı