9070XT alınır mı?

• Konuyu başlatan Alifg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 82
  • Görüntüleme 1.526
Bütçe
40000
9070 XT varken 5070 önermek. Tam bir fanboy görüşü. 5070Ti önerseniz yine anlayacağım ama, komik cidden. 5070Ti performans olarak, kart olarak alınabilir fakat fiyat farkını asla hak etmiyor. Saçma sapan MFG saçmalığını bırakın artık. Birde 5070, 4090'ı geçiyormuş deniyor. :D MFG olmazsa akıcılığın gideceğine mi inanıyorsunuz cidden? AMD tarafında FSR 4 ve FG yokmuş gibi körlemesine saçmalıyorsunuz.

9070 XT kesinlikle alınır. Sürücü olarak şu an NVIDIA'dan daha sorunsuz. Yer yer 5080'e yaklaştığı bile oluyor.

Hala daha sorunlar var 2 tane NVIDIA cihaz kullanıyorum birisi laptop birisi PC ve buna ragmen AMD daha iyi diyorum driver konusunda şu an. 9070XT fersah fersah ustun 5070'ten. AMD daha stabil driver konusunda genel anlamda hala. 4 ay önceki video birisi, yeni suruculer mis bayagi. Bos safsatalarla, arkasi bos dusuncelerle AMD kotulemeyi birakin derik.

Hocam sen ya donanımdan anlamıyorsun ya da NVIDIA hiç kullanmıyorsun çözemedim başka bir açıklaması yok sürekli AMD diyorsun trol olarak görüyorum bu durumu
AMD kullan o zaman hayırlı olsun sana.

Hocam sen ya donanımdan anlamıyorsun ya da NVIDIA hiç kullanmıyorsun çözemedim başka bir açıklaması yok sürekli AMD diyorsun trol olarak görüyorum bu durumu.

Kendisinde 5080 var daha büyük test mi olur? :D herkes fanboy değil diye ağlamışsın bence.

@Emirhan Karali, kendin fanboyluk yapıyorsun, anlamıyorsun, doğru ve objektif görüşe dayanamıyorsun. Anlıyorum, kolay gelsin. :) 5080 kullanıyor kendisi. 😬 Doğru konuşanı dokuz köyden kovar derlerdi de neyse...

9070 XT varken 5070 önermek. Tam bir fanboy görüşü. 5070 Ti önerseniz yine anlayacağım ama, komik cidden. 5070 Ti performans olarak, kart olarak alınabilir fakat fiyat farkını asla hak etmiyor. Saçma sapan MFG saçmalığını bırakın artık. Bir de 5070, 4090'ı geçiyormuş deniyor. :D MFG olmazsa akıcılığın gideceğine mi inanıyorsunuz cidden? AMD tarafında FSR 4 ve fg yokmuş gibi körlemesine saçmalıyorsunuz.

9070 XT kesinlikle alınır. Sürücü olarak şu an NVIDIA'dan daha sorunsuz. Yer yer 5080'e yaklaştığı bile oluyor.

5070 Ti fiyatını hak etmiyor ve 9070XT ile aynı ham güçte
5070 Ti alınmamalı 5080 de çok pahalı 5060 Ti güçsüz geriye en mantıklı orta sınıf 5070 kalıyor
Veya 9070XT kişini tercihi
Saf güçte oyun oynamak isteyen 9070XT tercih etsin.
Yüksek Hz monitör kullanan da NVIDIA 5070 tercih etsin

9070XT fiyat olarak 5070'e rakip biri saf güçte daha iyi bir yazılımda.

5070 Ti fiyatını hak etmiyor ve 9070XT ile aynı ham güçte.
5070 Ti alınmamalı 5080 de çok pahalı 5060 Ti güçsüz geriye en mantıklı orta sınıf 5070 kalıyor.
Veya 9070XT kişini tercihi.
Yüksek Hz monitör kullanan da NVIDIA 5070 tercih etsin.

Yazılımda da adamakıllı fark yok DLSS4 FSR4 farkları yok, ikisini de denedim MFG zaten en büyük kolpa.

@Emirhan Karali, 5070 her açıdan 9070 XT'ye göre güçsüz bir kart. (Render harici)

MFG gibi ciddi anlamda sahte kare ile göz boyayan bir teknolojiye inanıyorsunuz, yazık. Ciddi anlamda kötü bir teknoloji demiyorum ama tamamen göz boyama. Kendinizi anca bu şekilde kandırırsınız. 9070 XT ile aynı fiyat verip her yerde F/P diye geziyorsunuz en basitinden. En ufak bile F/P durumu yok kartın. :D

Yazılımda da ayrıca AMD şu anda daha iyi. Neden 5070Ti ile oyunlarda siyah ekran, YouTube'da takılmalar yaşıyorum ben?

Hocam sen ya donanımdan anlamıyorsun ya da NVIDIA hiç kullanmıyorsun çözemedim başka bir açıklaması yok sürekli AMD diyorsun trol olarak görüyorum bu durumu

Benmi donanımdan anlamıyorum 😀. Senin gibi gözü kör bir fanboy degilim sadece. 5070 tırnağı bile olamaz 9070XT'nin. Hem RTX 5080 PC hem RTX 4070 laptopum var. Siyah ekranlar, alt+tab yapınca oyun çökmeleri, ekran kaydı alınca sesin 3 saniye gecikmeli gelmesi veya tamamen simdiyah olarak kaydetmesi, görüntü bozulmaları ne aklına getirebileceksen yaşanıyor NVIDIA kartlarda. Bunlar NVIDIA'da yasaninca biz donanimdan anlamiyoruz ancak AMD'de yasaninca AMD cop oluyor. Hayatimda hic AMD GPU kullanan PC'ye sahip olmadim ve sunu suan rahatlikla soyluyorumki AMD driver konusunda eski sorunlarini nerdeyse tamamen aştı ve suan NVIDIA'dan bile daha stabil.

5070 Ti fiyatını hak etmiyor ve 9070XT ile aynı ham güçte
5070 Ti alınmamalı 5080 de çok pahalı 5060 Ti güçsüz geriye en mantıklı orta sınıf 5070 kalıyor
Veya 9070XT kişini tercihi
Yüksek Hz monitör kullanan da NVIDIA 5070 tercih etsin

Hala 5070 yazilimda daha iyi diyorsun. En ufak bilgin yok sadece fikrin var. Yanlis yonlendirmekten baska birsey degil yaptigin. 5070'in tek avantajı renderda daha iyi olmasi buda uygulamalarin CUDA'ya bagliligindan kaynaklaniyor. Eger is amacli bir kullanım yoksa 9070XT fersah fersah ustun bir kart. Bunu gectim rekabetci oyunlarda zaten savundugun teknolojiler kullanilmiyor, yuksek Hz monitorun bir avantaji olmayacak. MFG dedigin teknolojide akiciligi bozup %1 lowlari surundurmekten baska birsey yapmiyor.

Hep bana muhalefet zaten hocam bir orta yol bulamadık
NVIDIA 50 serisi kullanan adam yok denecek kadar az onlar da paylaşsa deneyimlerini anlardı herkes MFG'nin mucize olduğunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı