9070XT alınır mı?

• Konuyu başlatan Alifg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 86
  • Görüntüleme 1.583
Bütçe
40000
@Xitana, reklamlamasını bile "MFG" yazısını eklemeden 5070, 4090 gücünde diye yapan birisinden ne bekliyorsunuz hocam? Algı operasyonu, pazarlama hilesi artık ne derseniz. Bunu misyon olarak alan kişilerde yarını yokmuşcasına savunuyor. Diyecek bir şey yok.

@Xitana, reklamlamasını bile "MFG" yazısını eklemeden 5070, 4090 gücünde diye yapan birisinden ne bekliyorsunuz hocam? Algı operasyonu, pazarlama hilesi artık ne derseniz. Bunu misyon olarak alan kişilerde yarını yokmuşcasına savunuyor. Diyecek bir şey yok.

Bak o yaptığı yanlıştı işte MFG ile diye belirtmesi lazımdı haklısın.

Hep bana muhalefet zaten hocam bir orta yol bulamadık.
NVIDIA 50 serisi kullanan adam yok denecek kadar az onlar da paylaşsa deneyimlerini anlardı herkes MFG'nin mucize olduğunu.

Ben şahsen şu an 5060 Ti 16 GB kullanıyorum performansı beni çok etkilemedi çünkü anladığım kadarıyla saf güç yerine tamamen AI ve yazılıma odaklanmış bir ekran kartı DLSS olmayan oyunlarda ciddi düşük FPS veriyor 3080 kullanan arkadaşımdan ağır fark yiyorum bu yüzden 9070XT'ye geçmek istedim.

Hep bana muhalefet zaten hocam bir orta yol bulamadık
NVIDIA 50 serisi kullanan adam yok denecek kadar az onlar da paylaşsa deneyimlerini anlardı herkes MFG'nin mucize olduğunu.

Bende var RTX 5080 ve MFG balon bir teknoloji. Hem goruntuyu hem akiciligi bozuyor, %1 lowlar yerleri öpuyor. Sahte kareler ile yuksek performans aldigini sanan sizin gibi kisilerde kanıyor.

Anlardı herkes MFG'nin mucize olduğunu.
Aynen "Mucize" bir teknoloji. Daha MFG olmadan akıcı olmaz diye düşünüyorsunuz. MFG'nin baz FPS'i düşürdüğünü, %1 FPS'leri etkilediğinden haberiniz bile yok. Üstüne gecikme eklediğinden haberiniz yok. Nasıl bir mucize ise artık! :D 5070Ti al diyerek argüman sunanı anlıyordum da 5070'i 9070 XT karşısında savunmaya çalışmak aşırı fanboyluk bu seviyede.

Ben şahsen şu an 5060 Ti 16 GB kullanıyorum performansı beni çok etkilemedi çünkü anladığım kadarıyla saf güç yerine tamamen AI ve yazılıma odaklanmış bir ekran kartı DLSS olmayan oyunlarda ciddi düşük FPS veriyor 3080 kullanan arkadaşımdan ağır fark yiyorum bu yüzden 9070XT'ye geçmek istedim.

5060 Ti kötü hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı