9070XT için marka önerisi

Bütçe
40.000-50.000
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi geceler. Hazır sistemimi parça parça yükseltmekteyim. R7 9800x3D ve RTX 4070 kullanmaktayım. 2K çözünürlükte oyun oynuyorum. Ekran kartımdan memnun olsam da VRAM'den dolayı 9070XT'ye geçmeyi planlıyorum. Marka olarak ne önerirsiniz? Şu an Akakçe üzerinde 9070XT'ler 32.300-43.900 fiyat aralığında. 5070 Ti ise minimum 46.800'den başlıyor. Orta segment bir 9070XT bana daha mantıklı geliyor. Önerilere açığım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
ATX 3.0 ya da 3.1 PSU varsa Nitro+ tavsiye ederim. Ben kullanıyorum çok iyi kart. Fiyatı 40 bin TL’ye çıkmış onun da. Amazon ve HB’de taksitle alınabilir.

Hepsi aşağı yukarı aynı gibi undervolt yapınca. Bütçe yetmezse de en ucuzu hangisiyse onu da alabilirsiniz. Undervolt ve fan ayarları ile biraz oynayınca sıcaklıklar hepsinde makul seviyelere gelebiliyor. Performans da modeller arasında %1-2 fark eder en fazla.

Hocam selamlar, hayırlı olsun şimdiden. Elindeki 9800X3D zaten oyunun son noktası, yanına 9070 XT çekmek şu piyasada yapacağın en mantıklı hareket olur. 5070 Ti ile aradaki 15 bin TL farka hiç gerek yok, o parayı cebine koyarsın (pardon düzeltme marka olarak Sapphire,PowerColor,Asus Tuf )bakmanı rica ederim hocam

Herhangi bir 9070XT olabilir. Şahsen Pulse kullanıyorum sıcaklıklar mükemmel, sessizlik cillop. Çıkabiliyorsan Nitro+ almak güzeldir ancak Gigabyte hariç en uygun modelini öneririm.

@Motionless IN White Nitro+ kullanıyor o da cillop gibi. Bende çıtır coil whine var o da kasa delik deşil ve kulak hizamda diye azıcık fark ettiriyor. Normal bir kasada sesi bile duyulmaz, kulaklık varken hiç.

Merhaba arkadaşlar iyi geceler. Hazır sistemimi parça parça yükseltmekteyim. R7 9800x3D ve RTX 4070 kullanmaktayım. 2K çözünürlükte oyun oynuyorum. Ekran kartımdan memnun olsam da VRAM'den dolayı 9070XT'ye geçmeyi planlıyorum. Marka olarak ne önerirsiniz? Şu an Akakçe üzerinde 9070XT'ler 32.300-43.900 fiyat aralığında. 5070 Ti ise minimum 46.800'den başlıyor. Orta segment bir 9070XT bana daha mantıklı geliyor. Önerilere açığım. Teşekkürler.

Gigabyte ASUS.

Herhangi bir 9070XT olabilir. Şahsen Pulse kullanıyorum sıcaklıklar mükemmel, sessizlik cillop. Çıkabiliyorsan Nitro+ almak güzeldir ancak Gigabyte hariç en uygun modelini öneririm.

@Motionless IN White Nitro+ kullanıyor o da cillop gibi. Bende çıtır coil whine var o da kasa delik deşil ve kulak hizamda diye azıcık fark ettiriyor. Normal bir kasada sesi bile duyulmaz, kulaklık varken hiç.

Teşekkürler sağolun. Nitro+ İncehesap'ta kısmen diğer sitelere göre uygun fiyattaydı ama stoklar bitti maalesef kaçırdık orayı. Boştayken ses sıfır bende ancak oyundayken kule tipi soğutucum bir tık ses çıkarıyor. Onun sesinden diğer sesleri fark etmem muhtemelen ki kulaklık varken soğutucu sesi de fark edilmiyor :D

Şu an Sapphire RX 9070 XT Nitro kullanıyorum. İşlemci Ryzen 7 9800x3D. Undervolt yaptım. -30 güç, voltaj ofseti -70, Max frekans 2800 MHz-hızlı zamanlama ile 230 watt tüketiyor. 2K 100 FPS üstü oynatıyor rahatlıkla. Tavsiye ederim. Sıcaklığı 55-60 derece arası geziyor.

ATX 3.0 ya da 3.1 PSU varsa Nitro+ tavsiye ederim. Ben kullanıyorum çok iyi kart. Fiyatı 40 bin TL’ye çıkmış onun da. Amazon ve HB’de taksitle alınabilir.

Hepsi aşağı yukarı aynı gibi undervolt yapınca. Bütçe yetmezse de en ucuzu hangisiyse onu da alabilirsiniz. Undervolt ve fan ayarları ile biraz oynayınca sıcaklıklar hepsinde makul seviyelere gelebiliyor. Performans da modeller arasında %1-2 fark eder en fazla.
Nitro+ PSU'm ile uyumlu mu emin değilim. 2x6 pin kullanıyor galiba

Nitro+ PSU'm ile uyumlu mu emin değilim. 2x6 pin kullanıyor galiba.

PSU ne ki?

Nitro 12Pin'den 3x8'e dönüştürücüyle geliyor. PSU'dan çıkan tek kablodan ayrılan 2x8 vb. bir kablo varsa eğer zaten pulse/pure falan al bak işine 2x8pin istiyorlar. Yoksa da üç beş bir şey at güzel bir PSU al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı