9070XT vs RTX 5070 Ti

Ademm989

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. 4K monitörüm ve 6900 XT ekran kartım var. Ekran kartımı yükseltmek istiyorum. Şu an arada 8 lira kadar fark var bu iki kart arasında. AMD'den memnunum 1,5 yıldır kullanıyorum yaklaşık. Arada bırakan tek konu NVIDIA'nın yeni teknolojileri DLSS 4 ve Multi Frame Generation. Bu teknolojiler ile bayağı bir performans artışı oluyor. Hangi kartı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. 4K monitörüm ve 6900 XT ekran kartım var. Ekran kartımı yükseltmek istiyorum. Şu an arada 8 lira kadar fark var bu iki kart arasında. AMD'den memnunum 1,5 yıldır kullanıyorum yaklaşık. Arada bırakan tek konu NVIDIA'nın yeni teknolojileri DLSS 4 ve Multi Frame Generation. Bu teknolojiler ile bayağı bir performans artışı oluyor. Hangi kartı almalıyım?

9070XT al geç.

Ray Tracing açacaksanız RTX serisi daha stabil. Ama Ray Tracing önemli değilse RX 9070XT al geç derim.

5000 serisinde cikmis olan sorunlara bakinca da pek vermek gelmiyor icimden hocam. ROPs sorunu gibi sorunlar var ne de olsa.

Yeni duydum bende onları, araştıracağım.

Ray Tracing açacaksanız RTX serisi daha stabil. Ama Ray Tracing önemli değilse RX 9070XT al geç derim.

9070XT'nin RT performansı gayet iyi.

Selam arkadaşlar. 4K monitörüm ve 6900 XT ekran kartım var. Ekran kartımı yükseltmek istiyorum. Şu an arada 8 lira kadar fark var bu iki kart arasında. AMD'den memnunum 1,5 yıldır kullanıyorum yaklaşık. Arada bırakan tek konu NVIDIA'nın yeni teknolojileri DLSS 4 ve multi Frame Generation. Bu teknolojiler ile bayağı bir performans artışı oluyor. Hangi kartı almalıyım?

AMD sisteminle uyumluysa devam et bence. Yeni NVIDIA teknolojileri olsa da, 6900 XT 4K'da işini görüyor. Biraz bekle, 5070 Ti'ı gör, belki daha iyi AMD çıkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı