9070XT vs 5070 Ti

PNY ve inno3d gibi markaları düşünmüyorum açıkcası. PoweColor xfx olabilir.
XFX ile Powercolor RTX serisi ekran kartı üretmiyor diye biliyorum.

PNY ve INNO3D gibi markaları düşünmüyorum açıkçası. Powecolor XFX olabilir.

INNO3D'nin soğutması nasıl bilmiyorum fakat PNY ve Galax gibi markalar tercih edilebilir soğutmaları gayet başarılı.

Hangi kasaymış o göstersene bi. Ayrıca kasasını değiştirmesini altta yazmışımdır. Bana kanıtla getir önüme öyle sunsana bi. Bir de ben o sistemi 41k gibi fiyata almadım ilk çıktığı zaman 37000 TL küsürdü o zaman almıştım piyasadan bi habersin heralde. Kendi sistemimi konudan sonra gittim baktım şuan en ufak koku yok sorunsuz. Büyük konuşma.

Hangi kasaymış o göstersene bir. Ayrıca kasasını değiştirmesini altta yazmışımdır. Bana kanıtla getir önüme öyle sunsana bir. Bir de ben o sistemi 41k gibi fiyata almadım ilk çıktığı zaman 37000 TL küsurdü o zaman almıştım piyasadan bir habersin herhalde. Kendi sistemimi konudan sonra gittim baktım şu an en ufak koku yok sorunsuz. Büyük konuşma.

i5 14400F 5060 Gamepower ince hesap tanıdık mı 🤣

PNY ve INNO3D gibi markaları düşünmüyorum açıkçası. Powecolor XFX olabilir.

PNY NVIDIA'nın Quadro serisini üreten firmalardan birisi, güvenilir.

INNO3D de Zotac ile aynı şirketin bünyesi altında (PC partner). Yani güvenilir.

İki markanında NVIDIA'nın resmi iş ortağı olduğunu söylememe gerek bile yok sanırım. Nvidia 5000 serisinin tanıtımını bile yaparken kendi sitesinde inno3d, galax, palit vs iş ortaklarımızdan alabilirsiniz diye kendi söylüyor.

Son olarak Nvidia referans bir kart tasarımı yapıyor, diğer markalarda Nvidia'nın verdiği minimum gereksinimlere uymak zorunda, daha fazlasını da yaparsa ekstradan pahalıya satıyor. Yani elinizde kalacak şekilde kötü olamazlar, en fazla ısınır ve ses yaparlar. Bozulacak kadar kötü PCB yapısına sahip olmazlar diyebiliriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı