90'larda cocuk ve ergen olmak

Makaleler
23
Bu videolar beni 90'larda hem cocuk hem de ergen olmus birisi olarak cok duygulandirdi...
Özellikle Susam Sokagi, Süper Baba, Bizimkiler, Brick Game :) ve Parliament Sinema Gecesinin yeri ayri idi...

Buyrun 90'larin videolarindan bir enstentane... :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

En güzelide budur...

HE-Man, Gölgelerin gücü adına, GÜÇ BENDE ARTIIIKKK...:D Ne günlerdi o günler be.:mutlu:
Barış Manço abimizin tüm çocuklara 10 puan vermesi...:)
Büdü'nün Edi'ye yol göstermeye çalışması, onca çabadan sonra Edi'nin yine kendi bildiğini yapması...:D
Aterileri de hiç sormayın.:mutlu: Vala zaman zaman o günleri özlüyorum be.

Çevirmeli internetim vardı benim, sürekli telefonu meşgul ediyordum. Annem hep kızıyordu, telefonu meşgul ettiğim için. Telefon faturasıda güzel geliyordu yani :D
icq vardı birde :)
Önceden internet'e bağlanmak daha basitti :)
Bilgisayarcıya gidip, saatlik dial up paketi satın alıyordum, numarayı çevirip internete giriyordum :D

Son düzenleme:
O yıllarda ergen olmayı hayal edemiyorum. İnternet yok internet :) Ne interneti bilgisayar yok :D

IXIR ile giriyordum ben vallahi...

Ne güzel günlerdi :). Şimdi aklıma geldi de artık hiç mutluluk kalmamış hayatta :). Hatırlattığın iyi oldu @Neşeli Enginar :). Her gün cips alıp, çıkan tasoları biriktirirdik. Her ay Mc Donalds'a giderdik oyuncak koleksiyonumuz artsın diye :). Bu güzel günlere geri dönmeyi çok isterdim :).

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı