Botox Reis
Hectopat
Bu Mouse pad'i almayı düşünüyorum 90×40 alasım vardı ama masama uyar mı diye karar veremedim. Resimdeki kalemlikler mouse pad koymama engel oluyor. Sizce nasıl bir şey yapayım düşünemedim.
Hmm 70×30 daha iyi olur herhalde.İstersen al da masayı tamamen kaplamış oluyor zamanla yanlardan sarkabilir.
Hocam bende öyle koymayı düşünüyordum. Masanın eni ölçüsünü hemen atıyorum.Masanın eni tam belli olmuyor lakin şu anki klavye konumunun altına koyarsan sığar gibime geliyor.
Hocam vallahi masa alacak durumum yok şu anki masam bana yetiyor. 4 yıl önce almıştımMasanı değiştirebilirsin hocam çok küçük masan var.
Daha küçük bir mouse pad almayı veya yeni, daha büyük bir masa almayı düşünebilirsiniz.
Aynen masanın tamamını kaplarsa çok çirkin durur bir iki tık küçüğünü al.Hmm 70×30 daha iyi gibi herhalde.
Hocam bende öyle koymayı düşünüyordum. Masanın eni ölçüsünü hemen atıyorum.
Hocam vallahi masa alacak durumum yok şu anki masam bana yetiyor. 4 yıl önce almıştım.
O zaman 70×30 da alabilirim.
90x40 olur hocam rahatlıkla. Alabilirsiniz.@Muhammet1967 mouse Pad'i kalemliklerin alt tarafına koyacak şekilde ölçtüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.