Emre Geldi “Stronger With You” hangisi doğru link?

Hocam linki paylaştığınız için teşekkürler şu an aynı ürün için Alberto Sego ve tutaste arasında kaldım. Fakat sanırsam Alberto Sego'dan alacağım.

Bende sipariş vereceğim eline ulaştıktan sonra geri dönüş yaparsan çok sevinirim. İyi günler.
 
Bende sipariş vereceğim eline ulaştıktan sonra geri dönüş yaparsan çok sevinirim. İyi günler.

Hocam Alberto Sego'dan stronger with you aldım sabah 8 oglen 4 arası okuldayım son 1-2 saatte kalıcılığı bayağı azalmış oluyor fakat eğer demlenmeden yollanmış ise bir muadile göre iyi gibi duruyor demlenince daha iyi sonuç vereceğini düşünüyorum yayılımınıda yani gün boyu kokuyu ben alıyorum fakat arkadaşlarıma kokusu size de geliyor mu diye hiç sormadım bilmiyorum bir ara sorarım orijinalini de hiç koklamadim ondan dolayı orijinale ne kadar benzedigini bilmiyorum bundan sonra Most Wanted almayi düsünüyorum bilenler gene önerebilir mi bir şeyler. @Aligatör @kenzai
 
Son düzenleme:
@Şahin1 yine tatlı profilde koku arıyorsanız Most Wanted-althair tercih edilebilir. Diğer etiketlediğiniz hocam daha bilgili parfümler konusunda o daha güzel öneriler verebilir.

Hocam yani kış için uygunsa olabilir teşekkür ederim.Parfums de marly althair alacağım sanırım ama nereden alacağıma karar veremedim tutaste mi Alberto Sego mu yoksa david walkerdan mı almalıyım?
 
Son düzenleme:
Hocam yani kış için uygunsa olabilir teşekkür ederim. Parfums de marly althair alacağım sanırım ama nereden alacağıma karar veremedim tutaste mi Alberto Sego mu yoksa david walkerdan mı almalıyım?

Delamore, Malikhan, Tutaste ve Alberto Sego. Bütçenize uygun olarak istediğinizi alabilirsiniz performanslar ve kokuları benzer.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı