90x40 mouse pad önerisi

• Konuyu başlatan lex4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 2.197
Large bana yetmez hocam. Xxl olan Razer gigantus nasıldır?

Kötü bir pad değil ancak o kadar edeceğini düşünmüyorum. Control bir pad. Eğer Control bir pad istiyorsanız ve fiyat olarak da sıkıntım yok diyorsanız alabilirsiniz. Ancak ben hızlı bir pad istiyorum diyorsanız Fury s Pro alabilirsiniz. Fury S Pro çok hızlı bir pad değil kontrol etme konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Ben de Fury s Pro kullanıyorum aktif olarak ve önerebileceğim bir pad.

Kötü bir pad değil ancak o kadar edeceğini düşünmüyorum. Control bir pad. Eğer Control bir pad istiyorsanız ve fiyat olarak da sıkıntım yok diyorsanız alabilirsiniz. Ancak ben hızlı bir pad istiyorum diyorsanız Fury s Pro alabilirsiniz. Fury S Pro çok hızlı bir pad değil kontrol etme konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Ben de Fury s Pro kullanıyorum aktif olarak ve önerebileceğim bir pad.
Tamamdır teşekkürler hocam. Yarın Mediamarkt mağazasının birinden Fury S alayım o halde.

Bugün speed modelini iadeye gönderip Pro olanı aldım ve bariz bir şekilde kalite ve yüzey farkı hissettim diyebilirim hocam. Yorumunuzu görmesem birkaç ay içinde daha da kötü olacaktı. Pro modeliyle Speed karşılaştırıldığında speed yüzeyi zımpara gibi kalıyor. Uyardığınız için teşekkürler.

Bugün Speed modelini iadeye gönderip Pro olanı aldım ve bariz bir şekilde kalite ve yüzey farkı hissettim diyebilirim hocam. Yorumunuzu görmesem birkaç ay içinde daha da kötü olacaktı. Pro modeliyle Speed karşılaştırıldığında Speed yüzeyi zımpara gibi kalıyor. Uyardığınız için teşekkürler.

Anlamam pek de. Bir yorumda Speed olanin yavas Pro olanin hizli oldugu yazilmis.

Bugün speed modelini iadeye gönderip Pro olanı aldım ve bariz bir şekilde kalite ve yüzey farkı hissettim diyebilirim hocam. Yorumunuzu görmesem birkaç ay içinde daha da kötü olacaktı. Pro modeliyle Speed karşılaştırıldığında speed yüzeyi zımpara gibi kalıyor. Uyardığınız için teşekkürler.

Hayırlı olsun hocam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı