920MX BF4 ve F1 2020 oynatır mı?

FFFFFFFF

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, sistemim:
GeForce 920MX
i3 6006u
4 GB RAM
İleride 12 GB yapmayı düşünüyorum. Yani onu düşünerek yazarsanız sevinirim. Arkadaşımla ya da tek başıma BF4 ve F1 2020'yi en düşük çözünürlüğün bir üstünde en düşük ayarlarda 40 ile 50 FPS arası ya da daha üstü FPS verir mi? Aynı şekilde GTA 5, Payday 2, Euro Truck Simulator 2, CS:GO, Valorant.

Arkadaşlar, sistemim:
GeForce 920MX
i3 6006u
4 GB RAM
İleride 12 GB yapmayı düşünüyorum. Yani onu düşünerek yazarsanız sevinirim. Arkadaşımla ya da tek başıma BF4 ve F1 2020'yi en düşük çözünürlüğün bir üstünde en düşük ayarlarda 40 ile 50 FPS arası ya da daha üstü FPS verir mi? Aynı şekilde GTA 5, Payday 2, Euro Truck Simulator 2, CS:GO, Valorant.
İmkanı yok.
İki oyun 8 GB ram ile oynanılabiliniliyor.
Battlefield 4 oyununda aşırı drop yersiniz hemde çok aşırı.
F1 20 zaten RAM'den kaybediyorsunuz.
Hadi 12 GB yaptınız diyeim ama işlemciniz çok düşük.

İmkanı yok.
İki oyun 8 GB RAM ile oynanılabiliniliyor.
Battlefield 4 oyununda aşırı drop yersiniz hem de çok aşırı.
F1 20 zaten RAM'den kaybediyorsunuz.
Hadi 12 GB yaptınız diyeim ama işlemciniz çok düşük.

F1 2020'yi 12 GB RAM ile 40 ile 50 FPS arası oynayabilir miyim?

12 yapmak hiç doğru bir karar değil hem daha çok para verirsin hem de Dual Channel olmaz 4+4 8 yapsan yeterlidir zaten o donanımlarla 8 gerektiren düşük oyunları bile zor oynarsın. Hem Dual Channel ile 30 aldığın bir oyunda 35 alabilirsin.

12 yapmak hiç doğru bir karar değil hem daha çok para verirsin hem de Dual Channel olmaz 4+4 8 yapsan yeterlidir zaten o donanımlarla 8 gerektiren düşük oyunları bile zor oynarsın. Hem Dual Channel ile 30 aldığın bir oyunda 35 alabilirsin.
Bende 12 GB RAM var ve Dual-Chanel çalışıyor ama eski sistem olduğundan olmayabilir.
Tamam hocam bf4e gerek yok f1 2020 de 40 ile 50 fps alırsam bana yeter
Zor diyorum o oyunda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı