920MX Laptop, PES 18 GPU Kullanımı 0 Olması

PES 18'i oynarken GPU sifir gözüküyor. Yük islemciye biniyor. Anlamiyorum.
Islemci i7 6. Nesil 4 cekirdek.
Ekram karti Nvidia geforce 920MX.

Screenshot_20180414-112528_Gallery.jpg

Nvidia Panel'den oyunun .exe'sini onaylatın
Eğer yapamazsanız burada link var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Destekliyor sıkıntı yok. Ayarlarda olması lazım muhakkak ekran kartı seçimi ve hatta hangi ekran kartıyla oyunu oynadığını gösteren.
Yarin bakacağım. Tesekkurler birde bu leptop beni ne kadar idare eder oyun oynamak konusunda bilmiyorum
Ozellikleri
Intel i 7 6. Nesil 4 cekirdek
8 gb ram ddr4
2gb ekran karti nvidia geforce 920mx
1tb hhd 540rmp
Intel graphic 540
Hard diski degistirsem ssd olarak faydasi olurmu ? Bide win10 var isletim sistemi 7 kursam hizlanir mi
Ekran karti cikarilabiliyor. Sabit degil
Ne yapmami.onerirsiniz
Yarin bakacağım. Tesekkurler birde bu leptop beni ne kadar idare eder oyun oynamak konusunda bilmiyorum
Ozellikleri
Intel i 7 6. Nesil 4 cekirdek
8 gb ram ddr4
2gb ekran karti nvidia geforce 920mx
1tb hhd 540rmp
Intel graphic 540
Hard diski degistirsem ssd olarak faydasi olurmu ? Bide win10 var isletim sistemi 7 kursam hizlanir mi
Ekran karti cikarilabiliyor. Sabit degil
Ne yapmami.onerirsiniz
Pardon intel graphic 520

SSD takmanın tabiki faydası olur ama onun için yer var mı yoksa DVD yazıcınız veya okuyucunuz iptal olur eğer yer yoksa. W10 kalsın W7 pil değerlerini düzgün okuyamıyor. Bi de W10 orjinal olarak kullanıyorsunuz sonuçta.Ekran kartı öyle kalır çıkartamazsınız. Ama dışarıdan bir ekran kartı takabilirsiniz. Şöyle bir link var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
. Karar ve tercih sizin. Oyunları düşük ve orta ayarlarda oynatır. Bazı oyunları yüksek ayarlarda ihtimalinizde var ama 920MX giriş seviyesi bir kart o yüzden fazla ümitlenmeyin.

Ekran karti cikiyor yani değiştirilebiliyor. Benim bildigim. Teknik servise sormustum. Hatta bu sitede degistirilme vidiosu da vardi leptoplar icin. Simdi benim.sorum yurt disindan daha yüksek ekran karti getirip taksam. Islemciyle uyumlu calisir mi?
Ekran karti cikiyor yani değiştirilebiliyor. Benim bildigim. Teknik servise sormustum. Hatta bu sitede degistirilme vidiosu da vardi leptoplar icin. Simdi benim.sorum yurt disindan daha yüksek ekran karti getirip taksam. Islemciyle uyumlu calisir mi?
Çoğu leptopun ekran karti anakarta sabit ama benimkinde degil ...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı