920MX Oyun Performansı Nasıl?

Tekrardan selamlar ürünü kullandım rainbowda bile akıcı olarak oynatıyor low ayarlarda 720p çözünürlükte bu sefer şansımı biraz daha zorlayıp pubg indireceğim :D fakat bir sorun oluştu hiç bir oyunda sorun yok fakat fortnite oynarken normalde fps 50 60 iken aniden drop oluşuyor ve fps 3 4 oluyor doğrusu sebebi nedir anlamış değilim
yardımcı olabilecek arkadaş varsa çözümü yazabilir mi lütfen ??
RAM'i 4 kullanıyorsan sebebi odur 8 yapmalısın.

Arkadaşlar tekrardan selamlar ürün vatan bilgisayardan alınmış garantisi var 4 GB DDR4 ram daha eklemek istiyordum fakat arka kapak açılırsa garanti iptal oluyormuş vatana götürsem garanti devam edecek şekilde eklerler mi?

Lenovo servisini arayıp, RAM eklemek garantiyi bozuyor mu diye sor. Artık birçok firma buna müsade ediyor. Eğer sıkıntı olacaksa RAM ile birlikte servise gönderirsin. Vatan'ın eklemesi ile senin yapman arasında fark yok. Bir sorun olduğu durumda onlar da servise gönderiyor.

son olarak şunu belirtmek istiyorum pubg için şansımı denemek istedim ana menüde sorun yok fakat oyuna bağlanması aşırı uzun sürüyor öyleki daha bağlanmadan 44. olarak ölmüşüm :D antreman moduna girip test etmek istedim bu sefer de fps 40-45 arasındayken drop giriyor bu sorun fortnite oynarken de gelişti dediğiniz gibi ram upgrade uygulamam lazım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı