925 TL CS:GO için monitör önerisi

mastar11

Hectopat
Daha fazla  
Benim 925 TL nakit param var. Bu paraya CS:GO'da grafik ayarları düşükte 1366*768 çözünürlükte en yüksek FPS değerini alabilecek yeni parçalar almak istiyorum. Şu anki kullandığım sistem resimde ki. Özellikle inferno gibi grafik ayarları biraz daha iyi olan bölümlerde oynamak istiyorum. Ortalama 100 FPS alabilir miyim ? Monitörüm VGA girişli.
s.png

Son düzenleyen: Moderatör:
925 TL nakit paranız var ve CS:GO için monitör almak istiyorsunuz? Doğru mu?
Alacağınız monitör ne olursa olsun performansınızı etkilemeyecek. 300 TL daha koyasanız yeniden bilgisayar alır şimdiki monitörüzle kullanırsınız. CS:GO'da da 150 FPS altına düşmesiniz. G4560 RX460 ile sistem toplanır. Elinizdeki HDD kasa vs kullanırsanız 1050 Ti bile alabiliriz.
*G4560= 230TL
*RX460= 420 TL
*H110M anakart= 200 TL
*8GB Bellek= 210 TL
Geri kalan kasa, HDD, PSU gibi malzemelerde zaten sizde mevcut. PSU yetersiz desek.
400W PSU= 120 TL' de o.
Toplam PSU dahil 1180 TL. PSU hariç 1160 TL İstenirse buna 400 TL'ye monitör alırsınız kral bir sistem olur. Monitör almayıp kendinizinkini kullansanızda olur.

Son düzenleme:
Senin yorumun arkadaşın bütçesinin yarısı kadarını aşmasını gerektiriyor. Ben bütçe dahilinde yardım etmeye çalışıyorum.
Haklısın. Ama PSU almazsa zaten bütçesine çok yakın bir fiyat çıkıyor. 300 fazla verip istediği her oyunu oynayabileceği bir sistem önerdim bende.

Yani sadece CS:GO odaklı değilde geleceğe yönelikte olsun. Eğer 200 300 daha koyabiliyorsan kesinlikle yeni sistem alınmalı. Dediklerimi alırsan istemediğin kadar FPS alacaksın. Bunu da düşünmelisin. Ve sadece CS:GO değil her oyunu oynayabileceksin. GTA'da 45 50 FPS alırsın. PSU dahil 1.150 TL'ye çiçek gibi sistem oldu :) .

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı