Ben arkadaşın muhtemelen bineceği otobüslere saat 8 civarı sürekli bindim hep dershaneye gitmek için istasyonun oralardan çok geçtim yani yaşadığı evin oradan, bir şeyler anlatacağım ama konuyu iyi saptırdın konuyu anlatamadım gece gece adama Tekirdağ nerede diyorum Manisa nerede bana Mercedes diyor.
Dua et mesajlarının yarısını okumadım çünkü yarısı çorlu ve Kırklareli'nden bahsediyor bir de onları okusam kesin tutuşacaktık. Ben Manisa'yı adama zor anlatıyorum oradan bana kırıklareli büyükşehir değil diyor.
Dua et mesajlarının yarısını okumadım çünkü yarısı çorlu ve Kırklareli'nden bahsediyor bir de onları okusam kesin tutuşacaktık. Ben Manisa'yı adama zor anlatıyorum oradan bana kırıklareli büyükşehir değil diyor.
Hayır o kadar alakası yok ki şehirlerin otobüslerinin birbiriyle resmen savaş açasım geldi sana. Adam uzun mercedes diyor ben hayatımda öyle otobüse binmedim aga bizimkiler isuzu.
Ya ben bize değil de konu sahibine acıyorum. Konu gereksiz uzadı ve sen sohbet etmeyi seviyorum diyorsun. İki kardeş insan 1 konuyu 4 sayfada çözemedik ben gidiyorum ya bu ne. İyi geceler.