94.5 ortalama ile Halit Görgülü Anadolu lisesine gidilebilir mi?

Umarım uyurken aklınıza otobüsler gelmez 😄

Ben arkadaşın muhtemelen bineceği otobüslere saat 8 civarı sürekli bindim hep dershaneye gitmek için istasyonun oralardan çok geçtim yani yaşadığı evin oradan, bir şeyler anlatacağım ama konuyu iyi saptırdın konuyu anlatamadım gece gece 😴 adama Tekirdağ nerede diyorum Manisa nerede bana Mercedes diyor. 🥴

Umarım uyurken aklınıza otobüsler gelmez 😄

Dua et mesajlarının yarısını okumadım çünkü yarısı çorlu ve Kırklareli'nden bahsediyor bir de onları okusam kesin tutuşacaktık. Ben Manisa'yı adama zor anlatıyorum oradan bana kırıklareli büyükşehir değil diyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gece gece forumda gezmekten soğudum gerçekten...

Dua et mesajlarının yarısını okumadım çünkü yarısı çorlu ve Kırklareli'nden bahsediyor bir de onları okusam kesin tutuşacaktık. Ben Manisa'yı adama zor anlatıyorum oradan bana kırıklareli büyükşehir değil diyor.
Bilmiyorum hocam otobüs duyunca konuşasım geldi okul kapandığından beri konuşmuyorum kimseyle, muhabbet edesim geldi 😁

ama buradakiler Mercedes ve uzun oluyolar.
Hayatımda daha öyle otobüse binmedim ama binmek istiyorum. 😆

Bilmiyorum hocam otobüs duyunca konuşasım geldi okul kapandığından beri konuşmuyorum kimseyle, muhabbet edesim geldi 😁
Hayır o kadar alakası yok ki şehirlerin otobüslerinin birbiriyle resmen savaş açasım geldi sana. Adam uzun mercedes diyor ben hayatımda öyle otobüse binmedim aga bizimkiler isuzu. 😂

Hocam durun tutuşmayın sabahın 8'inde benimle kim liseye gidecekte otobüs dolu olacak ki? Kaç kişi olur tahminen onu merak ediyorum.
Hocam nasıl lise gelebilirim belki. Nasıl bir lise?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı