940 MX 2GB Laptop vs 760M Laptop

Muglas

Centipat
Katılım
12 Kasım 2019
Mesajlar
9
Aklımda iki tane laptop var ikisinin de özelliklerini alta verecegim. Sizce hangisi daha iyi olur? Oyun ve yazılım için kullanacağım
.

1-)
i5 7.nesil
12 GB DDR4 RAM
500GB HDD
256 GB SSD
940MX 2 GB


Bu laptopta su şekilde bir hata varmış. Harici ekran kartı NVIDIA güncellenemiyor, arızalı ya da yazılımsal bir hata var. Ünlem işareti çıkıyor kart üzerinde.

Bu hata cozulur mu bilmiyorum bunu. Çözümü varsa nasıl olur?

2-)

4. nesil i5 işlemci
12 GB RAM
NVIDIA GTX 760M ekran kartı
1 TB HDD
256 GB SSD
17.3 ekran

Bu laptopta toucpat çalışmıyor. Flex kablo su alınıp takılması gerekiyormuş ve yön tuşlarınin altında kulanimdan kaynaklı boya atmasi var.


Bu iki laptop arasında kaldım. Sizce hangisini alırsam iyi olur?
 
1 Laptopta Su sorun var ( Hata filan yok,, sadece nivdia ekran kartini gormuyor.. aygit yoneticisinden kayboldu.. Driver ile guncelleme yapilamiyor... Kisacasi, harici ekran karti yok farzet... Fiyati bu nedenle makul tuttum...)

Duzeltilebilecek birşey ise kozmetik açısından o daha iyi
2.laptopa yönel. Hem oyun anlamında daha iyi performans verir hem de boş yere ekran kartı sorunuyla uğraşmazsın. Zaten 760M, 940MX'den daha güçlü.
Fakat ondada toucpat bozuk Flex kablo su alınıp takılması gerekecek
 
Sonunda u olan işlemciler performans olarak çok daha kötüler. Yani 4. nesil olsa bile İ5 4200 daha güçlüdür. 760M de daha güçlü bir kart yani onu alın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı