9400 GT için 775 pin işlemci önerisi

Makaleler
1
Yer
Dünya
Daha fazla  
9400 GT için işlemci gerekiyor, şu anki işlemci ile dardoğaz oluyor, önerilerinizi bekliyorum.
Fiyatı düşük tutmaya çalışalım yeni bilgisayar alacağım. Bunu sadece darboğazdan kurtarmak istiyorum.

Xeon tercih etmiyorum ama fiyatı iyi olursa alabilirim.

Anakart : Gigabyte 945GCM-S2L (anakart 775 pin)

Darboğazdan kurtarmak için Core 2 Duo E4700 yeterli ben de aynı sistemden kullandım. Xeon işlemci tercih edemezsiniz çünkü anakartınız desteklemiyor. Ayrıca kullanabileceğiniz en performanslı işlemci Core 2 Duo E8600.

Core 2 Duo E4700'dan daha iyi bir işlemciniz var ve işlemcinin ekran kartına darboğazı söz konusu olamaz. Oyunlardan MSI Afterburner programıyla GPU kullanımı ve CPU kullanımını aktif edip SS paylaşabilirseniz nasıl bir sorun yaşadığınızı daha iyi anlayabiliriz.

2019-07-21_17-40-26-png.418615

2019-07-21_17-40-22-png.418617

Böyle sorunlarda var.
Burada ekran kartının gücünü bile düşürdüm ama hayla %100 ve ekranda gördüğünüz sorunlar var.

Bence darboğazdan çok gerekli kullanımla alakalı. Oynadığınız oyun hakkında pek bilgi sahibi değilim ancak fotodan anladığım kadarıyla grafik kartından çok işlemci isteyen bir oyun. İlk fotoda GPU %78 ve CPU %100 kullanımında FPS 66, ikinci fotoda CPU kullanımı ilk fotodan düşük olmasına rağmen GPU kullanımı %80'e çıkmış ancak işlemci kullanımı düştüğünden FPS düşüşü yaşanmış.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı