9400 GT Sniper Elite 1 kaldırır mı?

Lynoxthismisha

Hectopat
Merhaba, başlıktan da belirttiğim gibi Sniper Elite 1 oynamak istiyorum. Sizce sistemim kaldırır mı? Teşekkürler.

Sistem:
İşlemci: Intel Core 2 Duo E7400 @2.80GHz
RAM: 2 GB (1GB boş)
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 9400 GT 1 GB.
İşletim sistemi: Windows 7

Merhaba, başlıktan da belirttiğim gibi Sniper Elite 1 oynamak istiyorum. Sizce sistemim kaldırır mı? Teşekkürler.

Sistem:
İşlemci: Intel Core 2 Duo E7400 @2.80GHz
RAM: 2 GB (1GB boş)
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 9400 GT 1 GB.
İşletim sistemi: Windows 7
Kaldırır.Hatta sniper elite 2 bile oynatır bence.

RAM takviyesi yapıldığı takdirde daha güçlü oyunları oynatabilecek bir sistem.

RAM takviyesi yapmak en çok istediğim şey. Bütçemde yetiyor ama sıkıntı anakartta. 4 GB destekliyor en fazla. Anakartım Gigabyte G31M-ES2l. Anakartta değiştiremiyorum yaparsam diğerlerini değiştirmek zorunda kalacağım için mecbur 2 GB la idare edeceğim.

RAM takviyesi yapmak en çok istediğim şey. Bütçemde yetiyor ama sıkıntı anakartta. 4 GB destekliyor en fazla. Anakartım Gigabyte G31M-ES2l. Anakartta değiştiremiyorum yaparsam diğerlerini değiştirmek zorunda kalacağım için mecbur 2 GB la idare edeceğim.
Şu an 1 GB'yi sistemin kullandığı gözüküyor. 4 GB'ye geçtiğiniz takdirde rahatlayacaktır. 4 GB ile de daha fazla oyun oynayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı