9400F MSI GTX1660 SUPER sistem alınır mı?

@gleran katılıyorum. PSU kötü olmasa da kasa kötü gibi duruyor. Hava akışı dışarıdan yapılan bir gözleme göre pek iyi gözükmüyor.

Şimdi "sırf kasa için sistemi mi almasın?" diyen olabilir. Evet, almasın. Kasa, sistemin en önemli bileşenidir. Kasa içindeki bileşenlerin sıcaklık değerlerini kasa çok etkiler.

@gleran katılıyorum. PSU kötü olmasa da kasa kötü gibi duruyor. Hava akışı dışarıdan yapılan bir gözleme göre pek iyi gözükmüyor.
Zaten ekran kartı nvdia ve işlemci intel ayrıca ekran kartı gaming model buna rağmen kasaya rağmen ısınırmı?
PSU fena değil ama kasası kapalı kutu gibi hava almıyor neredeyse. Yan kapağı açıp kullanırım derseniz önerebilirim yoksa ısınma problemleri yaşayabilirsiniz.

Şimdi "sırf kasa için sistemi mi almasın?" diyen olabilir. Evet, almasın. Kasa, sistemin en önemli bileşenidir. Kasa içindeki bileşenlerin sıcaklık değerlerini kasa çok etkiler.
Kasa en önemliyse ben corsair 275r ve psu ya 1600TL bayılayım. Artık i3 ve rx570 para yeterse alırım.

Zaten ekran kartı nvdia ve işlemci intel ayrıca ekran kartı gaming model buna rağmen kasaya rağmen ısınırmı?
Ekran kartı, işlemci, SSD gibi bileşenler, ısındığı zaman performansları düşer. Bu ısınmanın da büyük bir kısmını kasa etkiliyor. Kasa çok önemlidir. Öyle idareten bir şey alayım falan deyip rastgele bir kasa almayın. İmkan varsa önü full mesh bir kasa almaya bakın.

Ekran kartı, işlemci, SSD gibi bileşenler, ısındığı zaman performansları düşer. Bu ısınmanın da büyük bir kısmını kasa etkiliyor. Kasa çok önemlidir. Öyle idareten bir şey alayım falan deyip rastgele bir kasa almayın. İmkan varsa önü full mesh bir kasa almaya bakın.
Yalnız içindeki bileşenler az ısınan bileşenler diye biliyorum.
Mecburen vatan bilgisayardan alıcam. Vatandaki en uygun sistemlerden biri bu.

Alın derim hocam. Kasa hava almıyor diyenler olmuş, ben dandik Frisby kasa ve PSU ile şu sıcak yaz günlerinde tam yük altında 70 derece üstünü görmedim hiç. Tam aksine Corsair gibi kaliteli kasa ve PSU ile sorun yaşayanlar da var yani.

Fazla takmamak lazım. "Her şeyin en iyisi olsun" mantalitesiyle gidersek iki kat para öderiz her şeye. Gayet güzel bir sistem. İleride Ram'e takviye yaparak çift kanal 16 GB olarak kullanırsanız çok daha iyi olur performans açısından.

heralde vatan bilgisayarda satılan sistem patlamaz.
Patlar. Vatan'daki birçok sistemde hala Rampage, Frisby, Everest marka PSU kullanılıyor. Vatan'a çokta güvenmeyin.
Xigmatek'in o PSU'su ortalamadır, kötünün iyisi yani.

O sistem yerine aynı fiyata 16GB bellek ve güvenilir PSU'lu bu sistemi öneririm:
- Montaj istiyorum
- Belleği 2x8GB seçin.
- Güç kaynağı: High Power 600W 80+ Bronze seçin.

Patlar. Vatan'daki birçok sistemde hala Rampage, Frisby, Everest marka PSU kullanılıyor. Vatan'a çokta güvenmeyin.
Xigmatek ortalama bir markadır, kötünün iyisi.

O sistem yerine aynı fiyata 16GB bellek ve güvenilir PSU'lu bu sistemi öneririm:
- Montaj istiyorum
- Belleği 2x8GB seçin.
- Güç kaynağı: High Power 600W 80+ Bronze seçin.
Teknobiyotik ekran kartından kısıyor. Ekran kartları bilinmedik markalarında bilinmedik markalar kullanılıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı