9400F MSI GTX1660 SUPER sistem alınır mı?

Teknobiyotik ekran kartından kısıyor. Ekran kartları bilinmedik markalarında bilinmedik markalar kullanılıyor.
Siz bilmediğiniz için ekran kartının markası dandik olmuyor. Galax markası aynı diğer markalar gibi üst seviye ve giriş seviyesi ekran kartları üreten, avrupa ve ABD'de bilindik kaliteli bir markadır.

Teknobiyotik ekran kartından kısıyor. Ekran kartları bilinmedik markalarında bilinmedik markalar kullanılıyor.

Galax Nvidia ile yıllardır çalışıyor hocam iyidir de, SSD ve Ram adını ilk defa duyuyorum Teknobiyotik sistemde. Ya parça parça kendiniz toplayın, ya da direkt teslim almak istiyorsanız Vatan'dan gidin alın. Xigmatek hiç de kötü bir marka değildir.

Galax Nvidia ile yıllardır çalışıyor hocam iyidir de, SSD ve Ram adını ilk defa duyuyorum Teknobiyotik sistemde. Ya parça parça kendiniz toplayın, ya da direkt teslim almak istiyorsanız Vatan'dan gidin alın. Xigmatek hiç de kötü bir marka değildir.
İlginiz için teşekkürler sipariş ettim. Ayrıca msi h310 pro modelinde akım koruması varmı?
Xigmatek X-Power'ın da çok iyi bir tarafı yok. Kasa da soba gibi, her taraf kapalı.

Markaya bakarak ürün alınmaz. Xigmatek'in o kasası ve PSU'su kötü.
Kasa dışında tüm özellikleri güzel geldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı