940M ekranda siyah bozulmalar

godisvlad

Centipat
Daha fazla  
1641077920412561721462472532713.jpg

Laptopumda Intel HD Graphics 520 ve GTX 940M var ama 940M'e geçtiğimde ekranda çizgiler ve siyah boşluklar oluyor. Bunun bir çözümü var mı? Cogu yerde bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırdıktan sonra attığım sürücüyü indirin.

(Sürücü Windows 10+Windows 11 içindir, cihaz Notebook değilse belirtin ki farklı sürücü atayım)

Hocam sorununuz çözüldü mü?

Son düzenleme:
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırdıktan sonra attığım sürücüyü indirin.

(Sürücü Windows 10+Windows 11 içindir, cihaz notebook değilse belirtin ki farklı sürücü atayım)

Hocam sorununuz çözüldü mü?

Maalesef ki hayır.

• BIOS güncellemesini kontrol edin, var ise güncelleyin.
  • Hız aşırtma yaptıysanız geri çekin
Bunlar aklıma gelen son çözümler. Ayrıca ekranda minik minik kareler fark ettim, genelde o karelerin sebebi fiziksel arızalar dolayı oluşuyor.

(51) 940M ekranda siyah bozulmalar _ Technopat Sosyal - Google Chrome 2.01.2022 07_23_12.png

Hocam ekranın her yerinde kare varmış, gözlüğümü takınca iyice fark ettim. En iyisi ekran kartını soketinden çıkartın kendiniz fiziksel kontrol yapın, herhangi bir şey bulamaz iseniz teknik servise gitmekte fayda var.

Düşük bi ihtimal SATA kablosu ile ilgili olabilir onu da yerinden çıkartıp tozlanmış ise temizleyip tekrar denemenizi öneririm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı