Şu an cok fazla vaktim yok ilerleyen zamanlarda düşünebilirrim ama büyük soruna yol açarmı bu hep olmuyor bu arada ara sıra oluyor@fromante0 monitör ile alakası olacağını zannetmiyorum çünkü SS almışsınız bence ekran kartında sorun olabilir. Monitör kaynaklı olsaydı SS'de gözükmezdi. İlk olarak zamanınız var ise format öneririm belki sorun çözülür eğer çözülmez ise parçalarda sorun vardır yüksek ihtimal.
Deniyim hocam nasıl yapacamFurMark ve OCCT'de ekran kartını test et.
FurMark ve OCCT'de ekran kartını test et.
Şu an cok fazla vaktim yok ilerleyen zamanlarda düşünebilirrim ama büyük soruna yol açar mı bu hep olmuyor bu arada ara sıra oluyor.
Deneyeyim hocam nasıl yapacağım.
Eki Görüntüle 2508171
Denedim onları reisParçalara bir şey olur mu pek bilgim yok ancak sanmıyorum ek olarak görüntü kablosunu (HDMI vb.) Çıkar tak yapın her iki tarafta da belki düzelir yani kablo oturmamış olabilir veya çıkmış olabilir.
Denedim onları reis.
FurMark testini kaç dakika çalıştırdın? OCCT kullanacaksan, son sürüm sanırım sıkıntılı ama emin değilim. Bende eski sürümü vardı, paylaşırdım ancak diğer bilgisayarda kaldı. Yine de yeni sürümü bir dene.
Ekran görüntüsünde 34 saniye yazıyor.
evet oyle yaptım zatenKabloyu başka bir kablo ile deneme imkanınız var mı?
Cok fazla calıstırmadım 2dk falan da ne işe yarıyor bu kral yani bana kesin çözüm lazım bu sorunla alakalı bilgisiyarcıyamı götürmeliyim yoksa napmalıyım emin değilimFurmark testini kaç dakika çalıştırdın? OCCT kullanacaksan, son sürüm sanırım sıkıntılı ama emin değilim. Bende eski sürümü vardı, paylaşırdım ancak diğer bilgisayarda kaldı. Yine de yeni sürümü bir dene.
Evet oyle yaptım zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.