Cok fazla calıstırmadım 2dk falan da ne işe yarıyor bu kral yani bana kesin çözüm lazım bu sorunla alakalı bilgisiyarcıyamı götürmeliyim yoksa napmalıyım emin değilim
Hocam bilgisiyarı tebilondan almıştım daha tam 1 sene olmadı 10 ay gibi bir süre oldu servise götürmelimiyim fakat bu sorun sadece opera ve steamde oluyor hiçbir oyunda falan olmuyor genellikle arkada opera açıkken oluyor onunla alakalı bir sorun olabilirmi.O zaman ya sistemde ya da ekran kartında sorun var diye düşünüyorum hiçbiri değil ise illaki bir parçada sorun vardır.
Fakat bu sorun sadece Opera ve Steam'de oluyor hiçbir oyunda falan olmuyor genellikle arkada Opera açıkken oluyor onunla alakalı bir sorun olabilir mi?
Bende yeni fark ettim deneyip haber vereceğim.Bu bilgiyi bize daha önce vermen gerekirdi. Opera'yı kapalı olarak bir süre kullan ve gözlemle.
Yok kral google dada aynı sorun devam ediyor ekran kartıyla alakalı gibi yüksek ihtimal amd den nasıl güncellemeleri silip tekrar yükleyebilirim belki yüklediğim bir güncellemeyle alakalı olabilirBu bilgiyi bize daha önce vermen gerekirdi. Opera'yı kapalı olarak bir süre kullan ve gözlemle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.