Ekranda bozulmalar oluyor

fromante0

Centipat
Birkaç gündür bu tarz ekranda bozulmalar oluyor. Yardımcı olur musunuz? PC daha yeni 1 yıllık.

Dosya Ekleri

• 1749401893617.png
    1749401893617.png
    27,4 KB · Görüntüleme: 48
  • 1749401931308.png
    1749401931308.png
    92,5 KB · Görüntüleme: 43
Cok fazla calıstırmadım 2dk falan da ne işe yarıyor bu kral yani bana kesin çözüm lazım bu sorunla alakalı bilgisiyarcıyamı götürmeliyim yoksa napmalıyım emin değilim

Hastalığı bilmeden reçete mi yazayım? Sorunu bulmaya çalışıyoruz, test ediyoruz. Bilgisayarcı da sisteminde test yaparak sorunu tespit etmeye çalışacak zaten. Benim amacım, test sırasında glitch oluşup oluşmadığını görmek. Eğer normale kıyasla daha fazla glitch ile karşılaşırsan, ekran kartından şüphelenebiliriz.

O zaman ya sistemde ya da ekran kartında sorun var diye düşünüyorum hiçbiri değil ise illaki bir parçada sorun vardır.
Hocam bilgisiyarı tebilondan almıştım daha tam 1 sene olmadı 10 ay gibi bir süre oldu servise götürmelimiyim fakat bu sorun sadece opera ve steamde oluyor hiçbir oyunda falan olmuyor genellikle arkada opera açıkken oluyor onunla alakalı bir sorun olabilirmi.

Fakat bu sorun sadece Opera ve Steam'de oluyor hiçbir oyunda falan olmuyor genellikle arkada Opera açıkken oluyor onunla alakalı bir sorun olabilir mi?

Bu bilgiyi bize daha önce vermen gerekirdi. Opera'yı kapalı olarak bir süre kullan ve gözlemle.

Bu bilgiyi bize daha önce vermen gerekirdi. Opera'yı kapalı olarak bir süre kullan ve gözlemle.
Bende yeni fark ettim deneyip haber vereceğim.

Yok kral google dada aynı sorun devam ediyor ekran kartıyla alakalı gibi yüksek ihtimal amd den nasıl güncellemeleri silip tekrar yükleyebilirim belki yüklediğim bir güncellemeyle alakalı olabilir

Son düzenleme:
@fromante0

Eski sürümleri deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı