940M i5-6200 Sistem Valorant açar mı?

valiant.dcw

Centipat
Daha fazla  
Yoru karakteri gelmeden önce çok rahat oynuyordum Valorant'ı. Yoru karakteri gelince menü açılıyor ama oynaya basınca hata veriyordu. Hatayı hatırlamıyoum. Ve birkaç ay sonra harddiskimin bozuk olduğunu öğrendim. Yeni harddisk taktırdım. Oyunu daha indirmedim açar mı bilmiyorum.
Sistem;
NVIDIA GeForce 940M.
4 GB RAM.
Intel Core i5-6200 CPU.
2.40 GHz.

Son düzenleme:
Yoru karakteri gelmeden önce çok rahat oynuyordum Valorant'ı. Yoru karakteri gelince menü açılıyor ama oynaya basınca hata veriyordu. Hatayı hatırlamıyoum. Ve birkaç ay sonra harddiskimin bozuk olduğunu öğrendim. Yeni hard disk taktırdım. Oyunu daha indirmedim açar mı bilmiyorum.
Sistem;
NVIDIA GeForce 940M.
4 GB RAM.
Intel Core i5-6200 CPU.
2.40 GHz.
Açar.

Yoru karakteri gelmeden önce çok rahat oynuyordum Valorant'ı. Yoru karakteri gelince menü açılıyor ama oynaya basınca hata veriyordu. Hatayı hatırlamıyoum. Ve birkaç ay sonra harddiskimin bozuk olduğunu öğrendim. Yeni hard disk taktırdım. Oyunu daha indirmedim açar mı bilmiyorum.
Sistem;
NVIDIA GeForce 940M.
4 GB RAM.
Intel Core i5-6200 CPU.
2.40 GHz.
Açar.

Sistem;
NVIDIA GeForce 940M.
4 GB RAM.
Intel Core i5-6200 CPU.
2.40 GHz.

GT 720M, i5 3.nesil var. Çok rahat açıyor ortalama 70 FPS alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı