940M sistemde Valorant'ta FPS düşüklüğü

felicita

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartım 940M, işlemcim Intel Core i5, laptop kullanıyorum, soğutucum var ve ısınma gibi bir şey olmuyor. Eskiden oynarken 120 FPS alıyordum şimdi oyun içi 15 FPS alıyorum. Valorant'ı etkileyecek bir uygulama çalışmamasına rağmen her türlü sabit 15 FPS alıyorum. Oyunu silip geri yükledim bilgisayarı sıfırladım fakat bir işe yaramadı. Kısıtlama yok her şey en düşükte bilgisayardaki ayarları da yaptım ama bir faydası yok. Bilen yardımcı olabilir mi?

Sürücüler nasıl? Hepsi yüklü mü? Yoksa yüklenmemiş var mı?

DirectX'siniz kaç?

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun yenilmesi ve laptop temizliği yapın hocam ben 940MX ekran kartı ile sabit 135 FPS oynuyorum(orta düşük karışık ayarlar).Ekstra olarak RAM 4 GB ise minumun 8 GB yapın ben Dual 8x8 kullanıyorum sizde 4x4 yapın RAM'leri.(iyi bir soğutucu veya stand alın hava akışı sağlığı için laptop ısınırsa FPS düşer)

Sürücüler nasıl hepsi yüklü mü? Yoksa yüklenmemiş var mı?

DirectX'siniz kaç?

Driverlar yüklü, DirectX 12.

Termal macun yenilmesi ve laptop temizliği yapın hocam ben 940MX ekran kartı ile sabit 135 FPS oynuyorum(orta düşük karışık ayarlar).ekstra olarak RAM 4 GB ise minumun 8 GB yapın ben Dual 8x8 kullanıyorum sizde 4x4 yapın RAM'leri.(iyi bir soğutucu veya stand alın hava akışı sağlığı için laptop ısınırsa FPS düşer)

Hocam RAM 12 GB. Laptop temizliği çok önemli onu yapacağım. Geriye termal macun yenilemesi kalıyor. Ayarları fazla bilmiyorum. Fakat şunu söyleyebilirim laptop ısınmıyor. Oyuna girince 70-80 derece arası oluyor laptop. Sorun yüksek ihtimalle temizliğinden kaynaklı. 3 yıldır temizlenmiyor çünkü.

Son düzenleme:
Driverlar yüklü, DirectX 12.

Hocam RAM 12 GB. Laptop temizliği çok önemli onu yapacağım. Geriye termal macun yenilemesi kalıyor. Ayarları fazla bilmiyorum. Fakat şunu söyleyebilirim laptop ısınmıyor. Oyuna girince 70-80 derece arası oluyor laptop. Sorun yüksek ihtimalle temizliğinden kaynaklı. 3 yıldır temizlenmiyor çünkü.

Uzun süre olmuş bakım yapılıp temizlenince eski haline döner.

Arkadaşlar bu sorunu yaşayanlar varsa sürücülerini güncellesin. Ben temizliğe yollayamadım fakat sorunu sürücüleri güncelleyerek çözdüm. Sanırım grafik sürücülerinde sorun vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı