1660S sistemde Valorant FPS düşüklüğü

Arkadaşlar hani unlost abim sağ olsun yazarlar Minecraft gibi fotoğraf koyarlar ya öyle oynuyorum ben oyunu :) 1080x1080 bütün ayarlar düşük ve kodla kapatılabilen animasyonlar kapalı yoksa öyle yüksek ayarlarda 400-500 FPS değil :)

Takma kafaya. Nolacak 10 FPS düşük alınca?

Sana tavsiyem oyun oynarken o FPS göstergesini kapa, ve sadece oyuna odaklan. Eğlenmeye bak.

20 ping ile oynanan oyunda giriş gecikmen 1 ms olsa ne olur ping zaten 80-90 diyorsun. Fazla FPS her zaman iyidir. Bilip bilmeden konuşmayın. Ayrıca pingin fazla olması her zaman altyapıdan mı kaynaklanıyor da Türkiye'de yaşıyorsunuz gibi bir cümle kuruyorsunuz?

144 Hz monitörün var 1000FPS alınca ne olacak?
20 ping ile oynanan oyunda giriş gecikmen 1 ms olsa ne olur ping zaten 80-90 diyorsun. Fazla FPS her zaman iyidir. Bilip bilmeden konuşmayın. Ayrıca pingin fazla olması her zaman altyapıdan mı kaynaklanıyor da Türkiye'de yaşıyorsunuz gibi bir cümle kuruyorsunuz?

144Hz de 1000FPS almanın bir avantajı var mı varsa anlat bize bu hurafeyi.

144 Hz monitörün var 1000FPS alınca ne olacak?
FPS fazla olduğu zaman sadece tazeleme hızının etkilendiğini mi sanıyorsunuz? Veya işlemci değiştirildiğinde, daha iyi bir işlemciye geçtiğinizde sadece FPS'in mi arttığını sanıyorsunuz? Birazcık araştırın da görün işlemci oyun süresi nedir, NVIDIA Reflex ne işe yarıyor vs. bakın öyle gelin. Ondan sonra belki düzgünce tartışabiliriz.

Giriş gecikmesini azalttığı yönünde bazı hurafeler var.
Hurafe mi? 🤣 Yapmayın Allah aşkına yahu. FPS oyuncusunu iseniz, aldığınız FPS değeri ne kadar yüksek olursa akıcılığı o derece iyi hissedersiniz, bunun doğrudan input lag ile ilgisi oluyor. 1 MS daha düşük dediğiniz değerler, kendine oyuncuyum diyen insanlar için ciddi önlemler taşıyor. Belki siz öylesine takılan birisi olabilirsiniz oyunlarda ve bu gecikmenin farkına varamıyor olabilirsiniz ona bir şey demem. Hurafe demeniz saçma.

FPS fazla olduğu zaman sadece tazeleme hızının etkilendiğini mi sanıyorsunuz? Veya işlemci değiştirildiğinde, daha iyi bir işlemciye geçtiğinizde sadece FPS'in mi arttığını sanıyorsunuz? Birazcık araştırın da görün işlemci oyun süresi nedir, NVIDIA reflex ne işe yarıyor vs. bakın öyle gelin. Ondan sonra belki düzgünce tartışabiliriz.

Çok işine yaradımı sen bana onu söyle 1000FPS alınca uçtunmu herkes öldümü oyunda. 200FPS alırken hiçbir şey yapamıyordun 30000BINe yeni sistem topladın FPS'yi 1000e çıkarınca birincimi oldun o kadar büyük farkmı oluşturdu.
Hurafe mi? 🤣 Yapmayın Allah aşkına yahu. FPS oyuncusunu iseniz, aldığınız FPS değeri ne kadar yüksek olursa akıcılığı o derece iyi hissedersiniz, bunun doğrudan input lag ile ilgisi oluyor. 1 MS daha düşük dediğiniz değerler, kendine oyuncuyum diyen insanlar için ciddi önlemler taşıyor. Belki siz öylesine takılan birisi olabilirsiniz oyunlarda ve bu gecikmenin farkına varamıyor olabilirsiniz ona bir şey demem. Hurafe demeniz saçma.
Dostum bak bu sistemle bf1 oynuyorum ortala 80-120 arası fps alıyorum genelde fetih haritalarında 60/5 hadi bilemedin 50/5 her zaman birinciyim oyunculuk bilek işi oynayan adam tost makinesi ile bile oynar 0,1 ms 1ms tepkimeler için yenilemeler için bu tür pazarlama oyununa çok gelen var csgo için valorant için 30binliralık sistem alanlar var yazık

Son düzenleme:
Çok işine yaradımı sen bana onu söyle 1000FPS alınca uçtunmu herkes öldümü oyunda. 200FPS alırken hiçbir şey yapamıyordun 30000BINe yeni sistem topladın FPS'yi 1000e çıkarınca birincimi oldun o kadar büyük farkmı oluşturdu.

Dostum bak bu sistemle bf1 oynuyorum ortala 80-120 arası fps alıyorum genelde fetih haritalarında 60/5 hadi bilemedin 50/5 her zaman birinciyim oyunculuk bilek işi oynayan adam tost makinesi ile bile oynar 0,1 ms 1ms tepkimeler için yenilemeler için bu tür pazarlama oyununa çok gelen var csgo için valorant için 30binliralık sistem alanlar var yazık
Ya kardeşim işine git. Daha her zaman ayrı yazılan mı ekini birleşik yazıyorsun. Soru işaretini kullanmayı bilmiyorsun. Sana laf anlatmaya bile değmez zaman kaybısın çünkü oynayan oyuncu tost makinesiyle bile oynar falan yazıyorsun. Kendinde yok diye ''Zaten bir şey değişmiyor oynayan tost makinesiyle de oynar'' diyerek kendini avutmaya mı çalışıyorsun? Tipe bak yahu kimlerle uğraşıyoruz forumda. Toplama kardeşim o zaman git tost makinesiyle oyna neden 1650S diye kart alıyorsun? Niye 1333 değil de 3600 MHz RAM alıyorsun? Pazarlama oyunuymuş bir de. Gelip giriş gecikmesini düşürse ne olur 1 ms olması ne fark edecek ayağına yatıp ondan sonra 80-90 pingle oynanıyor TR interneti çok kötü diyorsun. Bir dediğin diğerini tutmuyor ki arkadaş. Her zaman birinciyim diyor bir de vallahi sesli güldüm. Gir bakalım Valorant'ta Radyant eloya o zaman görürsün daha adamı görmeden nasıl ölüyorsun. Cahil olunca konuşmak kolay tabii değil mi?

Ya kardeşim işine git. Daha her zaman ayrı yazılan mı ekini birleşik yazıyorsun. Soru işaretini kullanmayı bilmiyorsun. Sana laf anlatmaya bile değmez zaman kaybısın çünkü oynayan oyuncu tost makinesiyle bile oynar falan yazıyorsun. Kendinde yok diye "zaten bir şey değişmiyor oynayan tost makinesiyle de oynar" diyerek kendini avutmaya mı çalışıyorsun? Tipe bak yahu kimlerle uğraşıyoruz forumda. Toplama kardeşim o zaman git tost makinesiyle oyna neden 1650S diye kart alıyorsun? Niye 1333 değil de 3600 MHz RAM alıyorsun? Pazarlama oyunuymuş bir de. Gelip giriş gecikmesini düşürse ne olur 1 ms olması ne fark edecek ayağına yatıp ondan sonra 80-90 pingle oynanıyor TR interneti çok kötü diyorsun. Bir dediğin diğerini tutmuyor ki arkadaş. Her zaman birinciyim diyor bir de vallahi sesli güldüm. Gir bakalım Valorant'ta radyant eloya o zaman görürsün daha adamı görmeden nasıl ölüyorsun. Cahil olunca konuşmak kolay tabii değil mi?

Valorant benim yaş aralığıma uymuyor, burada da bilim kuruluna makale yazmıyoruz yazım yanlışı tabii ki olacaktır zamanında da i54590 GTX750 Ti'lı sistemim vardı satıp güncelledim Witcher3 RDR2 gibi oyunları oynayabilmek için FPS olarak da BF Warzone gibi oyunları oynuyorum gayet de iyiyim memnunum oyunda ölünce 18 yaş altı gençler gibi ağlamıyorum zaten bu pazarlama stratejisi de buraya hitap ediyor ölünce ağlayan gençlere ölmek istemiyorsan daha iyilerini satın al bu gençlerde bu oltaya geliyor ortaya da 3-5 tane kanıtlanmamış ya da kanıtlanabilmesi zor saçma sapan yeni sistem aldırmaya yönelik teknolojik bir hareket buna sahip olmak için bunu alman lazım bunu kullanabilmen için bundan olması lazım :) bir salında millet oyun oynasın.

Valorant benim yaş aralığıma uymuyor, burada da bilim kuruluna makale yazmıyoruz yazım yanlışı tabii ki olacaktır zamanında da i54590 GTX750 Ti'lı sistemim vardı satıp güncelledim Witcher3 RDR2 gibi oyunları oynayabilmek için FPS olarak da BF Warzone gibi oyunları oynuyorum gayet de iyiyim memnunum oyunda ölünce 18 yaş altı gençler gibi ağlamıyorum zaten bu pazarlama stratejisi de buraya hitap ediyor ölünce ağlayan gençlere ölmek istemiyorsan daha iyilerini satın al bu gençlerde bu oltaya geliyor ortaya da 3-5 tane kanıtlanmamış ya da kanıtlanabilmesi zor saçma sapan yeni sistem aldırmaya yönelik teknolojik bir hareket buna sahip olmak için bunu alman lazım bunu kullanabilmen için bundan olması lazım :) bir salında millet oyun oynasın.
Gerçekten komiksiniz. 10 tane şey yazıyorsam 2 tanesine cevap veriyorsunuz. Ayrıca yaşınız sırf büyük diye küçük kişileri ölünce ağlıyorlar, oltaya geliyorlar falan diyerek kötülüyorsunuz ve küçümsüyorsunuz. Yazım yanlışı olacaktır diyorsunuz da bir değil iki değil. Ayrıca istisnasız her zaman ayrı yazılıyor mı eki. De eki olsa, ki eki olsa tamam diyeceğim karıştırabilir tabii. Bu arada tamamen kendinizi kandırmaktan, ve daha iyisi olmadığı için kendinizi kandırmaktan başka bir şey yaptığınız yok. Valorant'ın herhangi bir yaş kitlesine hitap ettiği falan da yok. 24 yaşında oynayan e-sporcular yok mu? 3-5 tane kanıtlanması zor ya da kanıtlanmamış şeyi atıyorlar diyorsunuz ama bir kere gidip kendi gözünüzle denemediniz bile. Ya da körsünüz direkt o da olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı