Valorant'ta FPS düşüklüğü

Syrex467

Femtopat
Daha fazla  
Valorant'ta 350 360 arası FPS alırken şu an 230 240 arası FPS alıyorum acaba değerlerim normal mi anlayan biri var mı yoksa değerlerden kaynaklı mı bir FPS düşüşü yaşıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_1380.jpeg
    IMG_1380.jpeg
    818,6 KB · Görüntüleme: 36
Bu sorunun nedeni çok farklı sıkıntısı olabilir. En iyi çözüm eğer uzun süredir format atmıyorsan bir temiz kurulum yap.

Önbellek hocam format yada Windows temizliği ile çözülür bunlar privacy.sexy araştır

Bu sorunun nedeni çok farklı sıkıntısı olabilir. En iyi çözüm eğer uzun süredir format atmıyorsan bir temiz kurulum yap.

Bilgisayarı toplayalı 4 ay falan oluyor hani neredeyse sadece Valorant oynuyorum ve en düşük grafiklerde oynuyorum iki haftadır falan bu sıkıntı oluşmuya başladı Logitech G PRO Superlight 2 aldım onun Hz i 8000'e çektim FPS düşüklüğünün ondan olabileceğini düşündüm tekrar düşürdüm Hz i hatta eski kablolu farelerimle denedim ama hala aynı FPS sorununu yaşıyorum yani oyunuma bir engeli yok ama canımı sıkıyor 100 FPS daha fazla alırken düşmesinin sebebini anlayamamam.

Oyun da sürekli Update gele gele, bunlar üst üste bine bine saçmalayabiliyor. Valorant'ı silip temiz bir kurulum yapmayı deneyin.

Silip yüklemeyi denemedim hocam deneyeyim bir çünkü daha 2 haftaya kadar böyle bir sorunum yoktu.

Önbellek hocam format ya da Windows temizliği ile çözülür bunlar privacy. Sexy araştır.

Hocam bilgisayarı alalı 4 ay oldu hani Windows temizliği nasıl yapılır onun hakkında bir bilgim de yok dediğini bir araştırayım ama hani sadece Valorant oynuyorum zaten bilgisayarda yaptığım zaman ayırdığım başka bir şeyde yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı