940MX CS:GO ölünce donma sorunu

Makaleler
1
Yer
Bilmem
Sistemim:
GeForce 940MX.
4 GB RAM.
i3 7200U.
500GB HDD.
Arkadaşlar oyuna girerken sıkıntı yok gezerken sıkıntı yok biri öldürünce bir 10 20 saniye donuyor sonrakilerde donmuyor ama sadece ilk ölmemde donuyor bu sorunun çözümünü bilen vatansever bir arkadaş yok mu?
*Oyunun dosyalarını doğruladım.
*Driverler güncel.

Bende ölünce 1 saniyelik donmalar oluyordu. Sorunu şu şekilde aştım.
Ayarlarda Ekran ayarlarında tam hatırlamıyorum ama Tam Ekran-Pencereli tam ekran gibi seçenekler var. Ben onları değiştirince düzelmişti. 3 seçenek olması lazım bir dener misiniz?

Ayarlarda Ekran ayarlarında tam hatırlamıyorum ama Tam Ekran-Pencereli tam ekran gibi seçenekler var. Ben onları değiştirince düzelmişti. 3 seçenek olması lazım bir dener misiniz?
Deneyeceğim.
Ayarlarda ekran ayarlarında tam hatırlamıyorum ama tam ekran-pencereli tam ekran gibi seçenekler var. Ben onları değiştirince düzelmişti. 3 seçenek olması lazım bir dener misiniz?

Hocam test edeyim dedim entegre grafik ile girmişim test edemedim kusura bakmayın.
Ayarlarda ekran ayarlarında tam hatırlamıyorum ama tam ekran-pencereli tam ekran gibi seçenekler var. Ben onları değiştirince düzelmişti. 3 seçenek olması lazım bir dener misiniz?

Hocam büyük ihtimal sizle alakası yoktur ama FPS 110 120 iken 10 alıyorum ama düzelir herhalde. Her 3 4 ayda bir böyle bir sorun yaşıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı