940MX laptopta AC Unity'de FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

ESDinler

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Merhabalar, AC: Unity'de neredeyse 3 saniyede 1 ağır drop giriyor. Oyun oynamayı engelliyor diyebilirim. Daha önceden böyle bir sorunla karşılaşmıyordum fakat Windows güncellemelerinden sonra oynanamaz hâle geldi. Bir çözüm var mıdır? Teşekkürler.

Laptop özellikleri: (Acer Aspire F5)
-i5 7200u.
-8 GB RAM.
-GeForce 940MX 4 GB.

Merhabalar, AC: Unity'de neredeyse 3 saniyede 1 ağır drop giriyor. Oyun oynamayı engelliyor diyebilirim. Daha önceden böyle bir sorunla karşılaşmıyordum fakat Windows güncellemelerinden sonra oynanamaz hâle geldi. Bir çözüm var mıdır? Teşekkürler.

Laptop özellikleri: (Acer Aspire F5)
-i5 7200u.
-8 GB RAM.
-GeForce 940MX 4 GB.

RAM yetersiz geliyor olabilir arka plan açık programlar var ise kapatmanızı öneririm.

Yok RAM'den kaynaklı bir sorun yok. Arka planda açık uygulama yok. Şöyle bir şey var 8 GB RAM'den 7.9'unu kullanıyor gösteriyor. Bu bir sorun olabilir mi?

100 MB RAM kalmış kullanılabilir demek çok normal düşmesi ve drop girmesi oyunu açarken tüm programları kapatın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı