İşlemcim çok ısınıyor ortalama oyunları (R6, PUBG gibi büyük oyunları) 95-100 derece de oynuyorum en geç 1-2 haftaya termal macun alacağım 1-2 haftaya termal macunsuz bu şekilde oynasam işlemci zarar görür mü?
İşlemcim çok ısınıyor ortalama oyunları (R6, PUBG gibi büyük oyunları) 95-100 Derece de oynuyorum en geç 1-2 haftaya termal macun alacağım 1-2 Haftaya termal macunsuz bu şekilde oynasam işlemci zarar görür mü?
Bu ısının termal macundan kaynaklandığını sanmıyorum aradaki termal macun buhar olup uçmuş bile olsa bu ısı fazla gibi. İşlemci soğutunca muhtemelen sıkıntı var.
İşlemcim çok ısınıyor ortalama oyunları (R6, PUBG gibi büyük oyunları) 95-100 Derece de oynuyorum en geç 1-2 haftaya termal macun alacağım 1-2 Haftaya termal macunsuz bu şekilde oynasam işlemci zarar görür mü?
Ben 100 derece ekran kartı ile Watch Dogs bitirdim. Üstelik 8-9 saat arası oturumlarla bitirdim. Ben yaptım diye siz yapmayın çünkü ben GPU'dan vazgeçmiştim. CPU sıcaklığı plaka üzerinde genleşme ve bükülme yaratacağı için uzun vadede plaka üzerinde çatlama yaratabilir. Isı değişimleri frekans değerlerini olumlu etkilemez. Arkadaşların dediği gibi 1-2 hafta bekleyin sonra oynayın veya hafif oyunlar tercih edin. Ayrıca 100 derece cidden fazla bir sıcaklık. Kasa içi hava sirkülasyonu nasıl?