95-100 Derece işlemci ile oyun oynamak?

Ben 100 derece ekran kartı ile Watch Dogs bitirdim. Üstelik 8-9 saat arası oturumlarla bitirdim. Ben yaptım diye siz yapmayın çünkü ben GPU'dan vazgeçmiştim. CPU sıcaklığı plaka üzerinde genleşme ve bükülme yaratacağı için uzun vadede plaka üzerinde çatlama yaratabilir. Isı değişimleri frekans değerlerini olumlu etkilemez. Arkadaşların dediği gibi 1-2 hafta bekleyin sonra oynayın veya hafif oyunlar tercih edin. Ayrıca 100 derece cidden fazla bir sıcaklık. Kasa içi hava sirkülasyonu nasıl?
Sirkülasyon hakkında bir bilgim yok kapağın üzerinde küçük kare bir alanda delikler var sadece o kadar
Hocam... İşlemcinin üstünde stok soğutucu mu var? Kasanın marka modeli ne?
İşlemcinin üstünde soğutucu var ve stok evet, Kasanın markası casper modelini hiç hatırlamıyorum
İşlemciniz nedir? Termal macun edinene kadar Turbo Boost'u eğer etkin ise devre dışı bırakarak kullanmayı deneyin.
Turbo boost yüklü değil bilgisayar yeni formatlandı ve ek olarak formattan sonra bu tarz ısınmalar yükselmeye başladı normalde 70 i bile görmezdi işlemci
1617482159986.png

Oyun açık değilken sıcaklık en fazla 55 oluyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı