9500 GT bütün oyunlarda kasıyor

Ataberk03

Kilopat
Katılım
27 Şubat 2014
Mesajlar
6
Yer
Yıkık Kent
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şimdi kullanmış olduğum bilgisayar 2013 yılına kadar hiç bir şeyi yoktu turp gibiydi Maşallah'ı vardı 2013'den beri bilgisayarım bütün oyunlarda kasıyor.
Yaptığım şeyler bilgisayarın kasasını temizledim, yeni güç kaynağı aldım, ekran kartı vs. şeyler yerine oturmamışdır belki diye tekrar taktım ama hala aynı ekran kartı driveride yüklü oyunda grafikleri düşür demeyin. Çünkü grafikleri 0 yapsam bile aynı yani çokta yapsam azda yapsam aynı bu bütün oyunlarda geçerli bilgisayarda yapabildiğim tek şey internette gezebilmekç 2013 öncesi bilgisayarımı istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Sistem Özellikleri;
  • 4 GB RAM
  • Windows 8.1 - 64 Bit
  • NVIDIA GeForce 9500 GT
  • AMD Phenom(tm) || X4 940 Processor 3.00 GHz
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bencede kasması normal. Ekran kartı eski olduğu için yeni oyunlarda normal bir performans veremeyecektir. 2013 de ve ondan önceki senelerde oynadığınız oyunları tekrar kurup oynayın. Eğer halâ kasıyorsa kartınızda sorun olabilir.
 
Normal ile hiç de ilgisi yok. Tamam çok eski de olsa Lol, Dota 2 gibi oyunlarda hala iş gören bir ekran kartı.

Eğer oyunlar güncel ve yüksek grafiklere sahipse normal diyebiliriz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı