9500 GT ile oyunda 7-8 FPS alıyorum

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Mühendisi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu linkte adam aynı ekran kartımla 25-30 FPS alırken ben 7-8 FPS alıyorum mediumda. Bilgisayarımda mı sorun var ?

Sistemim imzada yazılı.

Akif'in çözünürlüğü 1366 x 786 ve işlemcisi de AMD FX X6 6300. Sen hangi çözünürlükte test ediyorsun ?

İşlemcin yeterli bence bu arada.
En düşüklerde yapmaya çalışıyorum sadece 800x600 gibi üç basamaklıya üç basamaklı çözünürlükler rahat oynatıyor. Az önce BF3'ten çıktım o da 4 basamaklı çözünürlüklere çıkınca sapıtmaya başlıyor. Verdiğim paraya yazık test videolarına güvenerek aldım.

Ben de 9500 GT kullanıyorum ekran kartımda ısınma sorunu var bu yüzden oyunlarda 15-20 arası FPS düşmesi oluyor.

Belki senin ekran kartında da aynı sorun vardır boşta ki ve yükte ki sıcaklıkları paylaşabilir misin.

Kart'a O.C yapmayı denediniz mi?
Overclock nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum elimde kalmasın

Ben de 9500 GT kullanıyorum ekran kartımda ısınma sorunu var bu yüzden oyunlarda 15-20 arası FPS düşmesi oluyor.

Belki senin ekran kartında da aynı sorun vardır boşta ki ve yükte ki sıcaklıkları paylaşabilir misin.
Geçen senenin Temmuz başında aldım nereden bakacağım bir de ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı