theumtkyd
Hectopat
Bilmiyorum şeyden korkuyorum. Unlost FPS arttırma izledikten sonra olur gibi diye espriler var ya. Bir şey olur mu diye.O konu hakkında mallesef bilgim yok hocam.
Bilmiyorum şeyden korkuyorum. Unlost FPS arttırma izledikten sonra olur gibi diye espriler var ya. Bir şey olur mu diye.O konu hakkında mallesef bilgim yok hocam.
Yok hocam, ben yaptım öyle olmuyor mu, kapattığı şeyler, kanlar vb. şeyleri korkmayın unlost fps artırma gibi olmaz.Bilmiyorum şeyden korkuyorum. Unlost FPS arttırma izledikten sonra olur gibi diye espriler var ya. Bir şey olur mu diye.
Peki verdiğiniz linkten hangilerini yapmamı önerirsiniz ve tahmini kaç FPS olur oyun?Yok hocam, ben yaptım öyle olmuyor mu, kapattığı şeyler, kanlar vb. şeyleri korkmayın unlost fps artırma gibi olmaz.
Hocam 6-7 tane yapsanız, belki 5-6 fps artışı olabilir, ama çokta yükselmez.Peki verdiğiniz linkten hangilerini yapmamı önerirsiniz ve tahmini kaç FPS olur oyun?
Bilmiyorum uğraşmaya değmez gibi şu anlık ya.Hocam 6-7 tane yapsanız, belki 5-6 fps artışı olabilir, ama çokta yükselmez.
siz bilirsiniz hocam.Bilmiyorum uğraşmaya değmez gibi şu anlık ya.
Yani bakarım bugün. Tekrardan her şey için teşekkürler.siz bilirsiniz hocam.
Rica ederim hocam.Yani bakarım bugün. Tekrardan her şey için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.