9500 TL sistem toplama

big2918

Kilopat
Daha fazla  
Bütçem 9000-9500 civarı. Intel uyumlu bir sistem istiyorum. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan arkadaşlar yanlış yönlendirmezse sevinirim. Uzun süreli bir sistem istiyorum. Benim de bilgim yok pek fazla. O yüzden sizlere soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sinerji Bilgisayar'da sadece 2 tane GTX 1080TI mevcut 1 tanesi MSI Founder Edition, diğeri ise ASUS Turbo modeli. Biraz araştırırsanız farklı sitelerden daha uygun fiyatlısı bulunabilir.

İntel de iyi ve köklü bir firmadır ancak İntel soket değiştirdiği için geliştirmeye kapalı bir sistem olur. Kullanım amacınız ne olacak?

Eki Görüntüle 243653
Sinerji Bilgisayar'da sadece 2 tane GTX 1080TI mevcut 1 tanesi MSI Founder Edition, diğeri ise ASUS Turbo modeli. Biraz araştırırsanız farklı sitelerden daha uygun fiyatlısı bulunabilir.
Hocam 1080Tİ'ın Asus Turbo ve Founders Edition modellerini önermiyoruz. RAM'leri Ryzen tabanlı olmadığı için 3000 MHz ve üstü seçmek zorunda değilsiniz. İntel'de önemli olan CAS Gecikmesi değerinin düşük olmasıdır. Ayrıca PSU çok abartılı olmamış mı?

@Bayram Şenakar "Soket değiştirdiği için" derken? Evet 1151 pin o kadar yeni ve güncel değil ama hala güncellenebilir bir sistem. Intel komple mimari ve soket değişikliğine gitmesi daha uzun sürecektir. Çünkü 7. nesiller daha yeni geldi ve Intel bunların ekmeğini yemeden yeni nesil sokete geçmeyecektir.

Arkadaş'ın mesajına dikkat ederseniz "pek anlamadığım için size sordum" diyerek belirtmiş. Oraya benim yazdığım mesajda ise "gidin MSI F.E veya ASUS Turbo alın" demiyorum sadece kullanılacak ekran kartı GTX 1080 TI olduğunu belirtmek için yazdım. Zaten F.E kartları kim öneriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…